Bătaie între puștani în București. Mai mulți tineri s-au încăierat în apropierea unei școli, doi au ajuns la spital

03 iun. 2021
194 Afișari
Bătaie între puștani în București. Mai mulți tineri s-au încăierat în apropierea unei școli, doi au ajuns la spital

Bătaie între puștani în București joi după amiază, după ce mai mulți tineri s-au încăierat în apropierea unei școli. În urma scandalului doi dintre ei au ajuns la spital, iar restul au fugit înainte de intervenția poliției.

Polițiștii Secției 9 au identificat doi tineri cu vârste de 17 și 20 de ani, răniți. Aceștia au fost agresați în apropierea unei școli din Sectorul 2 al Capitalei.

Cele două persoane au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri, după ce ar fi fost agresate de alți trei tineri care au fugit de la fața locului înainte să ajungă echipajele de poliție.

La ora 13:00 prin apel 112 a fost sesizat faptul că în apropierea unei unități de învățămant din Sectorul 2 are loc un scandal între mai mulți tineri.

Tinerii agresați, tăiați cu un obiect înțepător

La fața locului au sosit polițiștii Secției 9 care au identificat doi tineri cu vârste de 17 și 20 de ani, ce prezentau răni produse cel mai probabil de un obiect tăietor înțepător.

Agresorii au fugit

Din primele date cele două persoane ar fi fost agresate de alți trei tineri care nu se mai aflau la fața locului la sosirea polițiștilor. Cei doi tineri au fost transportați la unități spitalicești pentru îngrijiri.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. La acest moment desfășoară activități în vederea identificări tuturor persoanelor implicate și stabiliri înprejurărilor prin care s-a produs evenimentul.

Cookies