ARHIVA B365

Bătaie între fotbaliști: Tamas i-a dat doi pumni lui Pancu si l-a pus la pamant

Potrivit apropiatilor citați de cancan, Tamaș a început să bea inca de vineri, cand a fost invitat, alaturi de sotie, la nunta Denisei Banu. A tinut apoi mortis sa continue distactia pe cont propriu. A incercat sa-si convinga sotia sa-l insoteasca si în alte localuri, femeia a refuzat, el a insistat, ea a ramas pe pozitie, s-a lasat cu scandal si, pentru ca n-a reusit s-o convinga, s-a razbunat…pe o masina. In care a aruncat – potrivit matrorilor – cu o ditamai bordura.
De atunci, de suparare, de nervi si iar de suparare, Tamas a continuat sa bea. Seara de duminica l-a gasit intr-o stare de euforie/nervozitate/agitatie/betie. El a fost cel care l-a chemat pe amicul lui, Pancu, de asemenea prieten de pahar.

Se pare ca Daniel Pancu l-a injurat pe Tamas de mama. Cert e ca lucrurile au luat-o razna, cei prezenti la acea ora in local l-au auzit pe Pancu cand il „invita” pe Tamas sa „iasa pe interval”, cei doi și Dragoș, un prieten al lui Pancu, s-au indreptat hotarati spre baie unde, potrivit acelorasi martori, lucrurile s-au derulat cu repeziciune. Mai exact…fulgerator a lovit Tamas. Mai intai pe acel Dragos , pe care l-a pus la pamant. A urmat Pancu caruia i-a ars o directa de dreapta in ochi si un croseu stanga in nas. A cazut si Pancu, dar s-a ridicat si, spre disperarea patronilor, batalia s-a mutat in local, printre (si cu) mese si scaune.
Matrorii au intervenit si au reusit sa-i desparta, Pancu si prietenul lui au plecat, iar Tamas, devenit erou, s-a mutat in alt bar si s-a apucat sa sarbatoreasca. De teama ca nu cumva Pancu sa revina in forta, s-a pus pe dat telefoane. A chemat un bodyguard, mai apoi pe tovarasii lui Giani Kirita si Marius Alexe pe care sa-i cinsteasca. Si sa-I convinga sa bea cu el pana dimineata. 

Pe filmarile cancan, fotbalistul apare parasind localul cu o sticla in mana, cu directia unui restaurant cu specific italian. Il insotea un barbat solid, pesemne bodygardul. Tamas e nervos, gesticuleaza, tipa. Si pe malul Dambovitei face un gest incredibil: isi scoate ceasul de la mana si il arunca in Dambovita. Un ceas a carui valoare – au spus-o toti care l stiau- e de 18.000 de euro.

Tamaş s-a dat în spectacol şi în urmă cu 4 luni, înaintea amicalului naţionalei cu Trinidad. Fundaşul s-a îmbătat într-o noapte şi a spart uşa unuei scări de bloc, acolo unde s-a prăbuşit şi a dormit cîteva ore.

Tamaş a fost atât de beat încât nu-şi aminteşte nimic din peripeţiile făcute joi-noapte, îndeosebi de cele de dimineaţă, când a intrat cu forţa în scara unui bloc. Ajuns la secţia de poliţie, fundaşul lui West Bromwich a dormit în jur de 10 ore pentru a-şi reveni, cât de cât, spre o stare normală. Numai că până a ajunge într-un pat, acesta a fost destul de agresiv în secţia de poliţie.

„Când l-au adus în secţia noastră a fost pus pe un scaun, la masă, iar poliţiştii l-au întrebat ce s-a întâmplat cu el. Tamaş însă a încercat să arunce cu masa şi să urle că el nu a făcut nimic şi că nu înţelege de ce a ajuns la poliţie. Când l-am văzut în starea aceasta, l-am dus la somn, cu ceva efort, pentru că el nu voia nimic. Repeta întruna ce caută el la poliţie. În cazul lui Tamaş nu s-au luat probe pentru a i se stabili alcoolemia pentru că nu se afla la volan sau într-o situaţie în care să fie necesară această analiză”, au dezvăluit surse din cadrul Poliţiei Capitalei. 

 

Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button