ARHIVA B365

Bătaie în tramvaiul 41 din Capitală din cauza unor tineri care ascultau manele. VIDEO

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei anunţă, miercuri, că s-au autosesizat în cazul celor patru tineri surprinşi într-un vagon al tramvaiului 41, în timp ce se băteau după ce iniţial s-au certat pe motiv că doi dintre ei, cetăţeni de etnie romă, ascultau manele. Astfel, la nivelul instituţiei a fost deschis un dosar penal în care se fac acum cercetări pentru fapte de tulburarea ordinii şi liniştii publice, informează Mediafax. 

<iframe width=”420″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/FFEvuB9eFl8″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei le „recomandă persoanelor implicate în incidentul violent să se prezinte la sediul Brigăzii pentru transport public de suprafaţă pentu lămurirea situaţiei”.

O femeie din Capitală a surprins incidentul, miercuri dimineaţă, cu telefonul mobil şi a postat imaginile pe Facebook. Pe clip se poate observa cum un băiat şi o fată de etnie romă ascultau manele pe telefon în tramvai. Alţi doi călători le-au cerut să dea muzica mai încet. Tinerii au refuzat şi au început să ameninţe: „Stai acolo în scaunul tău. Stai cuminte acolo, că altfel ţi-o iei. Nu te mai da cocoş, stai liniştit, nu te mai agita”, a spus unul dintre tineri.

Cei doi călători care au cerut ca muzica să fie dată mai încet au sărit apoi la bătaie, cu pumnii şi picioarele. Pe înregistrare se aude la un moment dat cum unul dintre tineri ţipă: „Au, mi-ai rupt mâna”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button