Bătaie în trafic, pe DN1. Un șofer a depășit coloana prin dreapta și i-a enervat pe ceilalți

03 ian. 2022
703 afișări
Bătaie în trafic, pe DN1. Un șofer a depășit coloana prin dreapta și i-a enervat pe ceilalți
Bătaie în trafic, pe DN1. Un șofer a depășit coloana prin dreapta și i-a enervat pe ceilalți. Sursă foto: Captură/ Antena3

Șoferii s-au luat la bătaie, luni dimineață, în jurul orei 10:00, pe DN1, la Comarnic, după ce unul din ei a depășit coloana de mașini prin dreapta.

Bătaie în trafic, pe DN1. Un șofer a depășit coloana prin dreapta și i-a enervat pe ceilalți. Câteva minute a durat altercația și a fost filmată de alți participanți la trafic.

Bătaie în trafic, pe DN1

Cei implicați au fost amendați, dar polițiștii au întocmit și dosare penale pentru lovituri sau alte violențe.

IPJ Prahova a transmis că incidentul s-a petrecut luni, 3 ianuarie 2022, în jurul orei 10:00. La acel moment, printr-un apel la numărul unic pentru urgențe 112 au fost sesizați Polițiștii din Comarnic. Un alt participant la trafic a sesizat incidentul de pe DN1, pe raza localității Comarnic. Mai multe persoane au fost implicate în acest conflict.

Te-ar mai putea interesa și: Pensiune din București vandalizată de un grup de tineri. Pagubele ajung la 20-30.000 de euro

Autoritățile s-au deplasat la fața locului, dar persoanele implicate nu mai erau acolo. Ceilalți participanți la trafic au oferit semnalmentele persoanelor, dar și numerele de înmatriculare ale mașinilor, iar cei implicați în altercație au fost identificați și opriți în trafic.

Un șofer a depășit coloana prin dreapta și i-a enervat pe ceilalți

În urma verificărilor, polițiștii au aflat că șoferii s-au luat la bătaie din cauza unei neînțelegeri în ceea ce privește acordarea priorității de trecere a mașinilor care au acest drept.

Bătăușii au fost identificați și au fost conduși la sediul sediul unității de Poliție. Autoritățile au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În același timp, cei implicați au fost amendați conform Legii nr. 61/1991, pentru provocare și participare efectivă la scandal în locuri sau localuri publice. IPJ Prahova a transmis că au fost amendați trei șoferi cu vârstele de 26, 28 respectiv 42 de ani, dar și un pasager în vârstă de 28 de ani.

Te-ar mai putea interesa și: Dosarul electronic de sănătate a devenit funcțional. Pacienții pot șterge sau modifica datele din propriile dosare

Este al doilea incident de acest fel care s-a petrecut în ultimele 24 de ore, pe Drumul Național 1. Duminică, un conducător auto a postat imagini din Bușteni cu o altă bătaie din trafic. Polițiștii din Prahova fac verificări pentru a identifica persoanele implicate în altercație.

Cookies