ARHIVA B365

Bătaie în Centrul Vechi. Doi bărbaţi, lăsaţi inconştienţi pe asfalt VIDEO

Conform Poliţiei, în urma unui apel la 112, echipajul sosit la locul incidentului a găsit trei bărbaţi, doi dintre ei declarând că au fost implicaţi într-un conflict, însă nu au dorit sa depună plângere şi nici să meargă la spital.

„În această dimineaţă, prin apel 112 a fost sesizat un incident, pe raza sectorului 3, în zona Centrului Vechi. Poliţiştii Secţiei 10 ajunşi la faţa locului au identificat 3 bărbaţi, doi dintre ei precizând că au fost implicaţi într un conflict fizic. Nu au dorit să depună plângere şi nici să fie transportaţi la spital pentru îngrijiri”, transmite Poliţia Capitalei.

Cei doi au precizat că analizează dacă vor formula sau nu plângere împotriva celor care i-au agresat. „Precizez că pe baza imaginilor apărute în spaţiul public, DGPMB s a sesizat din oficiu, prin Secţia 10 Poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, în vederea identificării tuturor participanţilor şi pentru aplicarea măsurilor legale”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca. 

VIDEO deosebit de violent, aici. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button