BAZAR

Stropiți cu ulei încins în cartierul Berceni: Șase persoane au fost rănite

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a lămurit la România tv modul în care s-a produs incidentul: unul din membrii familiei în cauză a fost bătut în zona Vitan, după care a venit acasă, în Sectorul 4. FAmilia s-a grăbit să îi acorde primul ajutor, moment în care au uitat că pe foc se afla o cratiță cu ulei. Cratița a luat foc, așa încât o tânără s-a grăbit să o ia de pe aragaz.  

Tânăra a aruncat cratița plină cu ulei în curte și i-a lovit din greșeală pe membrii familiei. Proprietarul a refuzat accesul poliției pentru a efectua cercetări la fața locului. Uleiul a fost luat dintr-o bucătărie aflată în apropiere de o femeie care a aruncat uleiul pe membrii familiei. Incidentul a avutl loc în cursul zilei de marţi, într-o curte de pe strada Obolului din cartierul Berceni.

Printre victime se află și doi copii, cu vârsta de unul și respectiv doi ani, care au ajuns la spitalul Grigore Alexandrescu. Copiii au arsuri pe 10 și respectiv 25% din suprafața corpului. Alături de aceștia au fost răniți mai grav doi adulți, au fost transportați la Spitalul de Arși. Reprezentanții ISU susțin că viața acestora nu este în pericol.

Un alt adult a fost transportat la spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, iar cea de-a șasea persoană a fost transportată la spitalul Sfântul Ioan.

Alte două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar au refuzat transportul la spital, fiind tratate la fața locului.

Primăria Sectorului 4 a pornit o anchetă socială la familia în cauză, având în vedere că pe câțiva metri pătrați trăiesc 15 sau 17 persoane, între care și copii foarte mici.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button