ARHIVA B365

Bătaie cu săbii la un majorat, într-un club din Capitală

Cele aproape 25 de persoane care participau la majorat în Sectorul 6 al Capitalei au fost atacate de patru bărbați înarmați cu bâte și săbii. Răniţii au fost transportaţi la spitalele Elias şi Municipal din Capitală. O parte dintre meseni au fost duşi la Secţia 20 de Poliţie pentru a fi audiaţi, informează RTV.

Poliția a fost sesizată în jurul orei 0:00. Din primele cercetări se pare că la un moment dat,  un bărbat a dorit să intre în restaurant şi să  participe la petrecere, însă a fost refuzat, invocându-se caracterul privat al evenimentului. Pe fondul acestui refuz, bărbatul a părăsit locaţia şi a revenit, în scurt timp,  însoţit de alte trei persoane.

Petrecăreţii au spus că nu-i cunoşteau pe atacatori. „Făceam un majorat şi au venit cu săbii peste noi. E frumos aşa? Nu-i cunoaştem, dar e frumos să vină să dea cu sabia pe masă? Sunt oameni care au nasul spart, capul spart. Agresorii erau vreo 3-4. Au venit şi au dat cu sabia în oameni”, a declarat una dintre fetele de la majorat.

Petrecerăreții susțin că nu îi cunoșteau pe bărbați. Aceștia susțin că au fost atacați fără motiv. 

Cei patru bărbați au părăsit localul înainte ca poliția să-și facă apariția, iar polițiștii speră să îi identifice pe baza camerelor de supraveghere din local.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button