Basic instinct cu talon de pensie. Un bătrânel de vreo 83 de ani s-a îndrăgostit lulea de chiriaşa tinerică şi i-a fugărit iubitul cu un pistol

14 nov. 2022
2630 Afișari
Basic instinct cu talon de pensie. Un bătrânel de vreo 83 de ani s-a îndrăgostit lulea de chiriaşa tinerică şi i-a fugărit iubitul cu un pistol
Basic instinct cu talon de pensie. Un bătrânel de vreo 83 de ani s-a îndrăgostit lulea de chiriaşa tinerică şi i-a fugărit iubitul cu un pistol | Foto simbol; sursa: Pexels

Situațiile de viață care rezultă din situațiile de închiriat locuințe, camere ori dependințe pot fi subiect măcar de proză scurtă, dacă nu cumva de roman polițist ratat, cum ar putea fi cazul de față.

Viața e uneori complicată între proprietar și chiriaș

Noi aici, în redacția B365.ro, am ajuns la concluzia că anunțurile imobiliare mustesc de viață, dacă ai timp și răbdare să le răsfoiești sau dacă ai posibilitatea să urmărești evoluția relațiilor interumane în perioada de după bătut palma, semnat contract de închiriere.

În prima categorie intră, dacă vi-l mai amintiți, domnul creștin din București care oferea gratis un dormitor din apartamentul său unei doamne creștine.

În cea de-a doua categorie intră pensionarul de 83 de ani căruia i-a picat chiriașa cu tronc. Lulea s-a îndrăgostit de tânăra de 30 de ani care trăia la dânsul în locuință, contra cost. 

Ar fi fost interesant ca toată acțiunea să se petreacă la noi, la București, dar nu, acesta e un caz pasional din nu foarte îndepăratatul oraș Arad. 

Revenind la întâmplare: așadar, proprietarul s-a îndrăgostit de chiriașă, chiariașa are iubit pe care-l iubește și, nemaiștiind cum să gestioneze amorul bătrânelului, s-a mutat. Dar nu, n-a scăpat de complicații cu ozazia mutării!

Când iubirea devine periculoasă

Mai zilele trecute, bătrânelul s-a întâlnit pe stradă cu iubirea bătrâneților sale, chiriașa, care, la rându-i, era împreună cu iubirea tinereții ei, prietenul. 

A fost momentul în care pensionarului i-a luat inima foc de gelozie. A început să-i înjure pe amândoi și, ca să fie criza de intensitate maximă, s-a apucat să îi amenințe cu un pistol pe care-l avea sub haină. Să-i amenințe pe amândoi!

Mediafax scrie că jandarmii  au intervenit rapid la faţa locului, au confiscat pistolul și încărcătorul, care conținea cinci cartușe. Pe numele bătrânelului îndrăgostit de moarte au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de amenințare.

Cookies