ȘTIRI

Băsescu: Sorin Roşca Stănescu este un mincinos prost

El a fost întrebat, când a sosit la un eveniment pe tema medierii, cum comentează acuzaţiile lui Sorin Roşca Stănescu la adresa sa. „E o întrebare care mi-a picat foarte bine. Dacă Roşca Stănescu are dreptate, eu mă duc cu plăcere şi cu conştiinţa împăcată alături de Înalt Prea Sinucisul Adrian Năstase. Dar, dacă nu, ar trebui să se ducă el”, a spus presedintele, conform Mediafax.

Preşedintele a continuat: „Am să vă arăt ce înseamnă un mincinos prost. A lansat aceste ordine de plată, care sunt nişte falsuri. Spune data în care s-a virat un milion de dolari în contul Alianţei «Dreptate şi Adevăr». Trece şi contul, care corespunde contului, numai că e aşa de prost, încât nu duce falsul până la capăt şi lasă contul cu terminaţia ROL. Într-un cont de lei, că asta înseamnă lei, nu poţi să virezi niciodată dolari. Deci un fals incomplet. Şi la fel e pe toate cele aşa zise 7 milioane de dolari, toate se virează într-un cont de lei. Nici rudele din generaţiile anterioare ale lui srs n-ar putea să facă. (..) Le aveţi, sunt pe toate site-urile, din păcate şi pe un site care se vrea al justiţiei, le promovează”.

Potrivit lui Băsescu, Stănescu ar trebui să aibă „decenţa” să se ducă singur „lângă înalt prea sinucisul Adrian Năstase”.

„Sper să aibă decenţa să se ducă singur, ca falsificator, lângă înalt prea sinucisul Adrian Năstase. Că asta spuneaţi, că uite ce a făcut Năstase, şi a făcut puşcărie, şi deci, falsuri tip Roşca Stănescu”, a spus preşedintele.

Senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu a avut miercuri o declaraţie politică în care acuza faptul că în conturile de campanie ale Alianţei DA ar fi intrat aproximativ 7 milioane de dolari americani, care nu au fost declaraţi în anul următor în Monitorul Oficial conform prevederilor legale.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button