ARHIVA B365

Băsescu şi Ponta, la şedinţa Parlamentului consacrată aderării României la NATO

La şedinţa din Parlament au fost şi membri ai Guvernului, foşti preşedinţi, premieri, miniştri de Externe şi miniştri ai Apărării Naţionale, foşti membri ai Delegaţiei parlamentare la AP NATO, reprezentanţi ai MAE, MApN, SMG, MAI, ambasadori ai ţărilor membre NATO şi UE acreditaţi la Bucureşti, ONG-uri din domeniu, reprezentanţi ai mediului academic, precum şi membri ai familiilor eroilor români care au căzut la datorie în teatrele de operaţiuni NATO, scrie romaniatv.net. 

Luni, la Palatul Cotroceni a fost organizată o festivitate prilejuită de aniversarea a 10 ani de la aderarea României la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord. La acest eveniment au participat preşedintele Traian Băsescu, foştii şefi de stat Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, miniştri şi şefi de instituţii, ambasadori şi militari.

Premierul Victor Ponta, dar şi preşedinţii celor două camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea şi Călin Popescu-Tăriceanu, nu au fost prezenţi.

Pe 29 martie 2004, România a depus, la Washington, instrumentul de ratificare a Protocolului de aderare la Tratatul Atlanticului de Nord. Depunerea instrumentului de ratificare a fost urmată de ceremonia arborării drapelului României în faţa Cartierului General al NATO din Bruxelles, organizată la 2 aprilie 2004, în marja reuniunii miniştrilor aliaţi.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button