Băsescu, la Primăria Sectorului 2, de Ziua Naţională

de:
01 dec. 2011
0 Afișari
Băsescu, la Primăria Sectorului 2, de Ziua Naţională

Preşedintele Traian Băsescu a sosit, joi, în jurul orei 14.30, în Piaţa Obor din Capitală, unde erau împărţite, de Ziua Naţională, peste 16.000 de porţii de fasole cu costiţă şi ţuică fiartă.

Şeful statului a ajuns în zonă cu coloana oficială. El a parcurs apoi circa o sută de metri pe jos, pe traseu dând mâna cu oamenii, cărora le-a urat «La mulţi ani!» şi sănătate, informează mediafax.ro. Un bărbat participant la eveniment i-a sărutat mâna preşedintelui. Șeful statului a intrat apoi în Primăria Sectorului 2 unde l-a întâmpinat primarul UNPR, Neculai Onţanu.

„La sărbătoarea prilejuită de Ziua Naţională a României, eveniment marcat de prezenţa Preşedintelui României, Traian Băsescu care a dorit să guste din tradiţionala fasole ostăşească oferită de Primăria Sectorului 2 tuturor invitaţilor”, informează administraţia locală.

Potrivit newsin.ro, după jumătate de oră, Băsescu a plecat de la Primăria Sectorului 2, la ieşire fiind aşteptat de câteva sute de oameni care au ţinut să-l vadă, să-i adreseze câteva cuvinte sau chiar să-l îmbrăţişeze.

Traian Băsescu a venit îmbrăcat într-o ţinută lejeră. Înainte de sosirea lui Băsescu la petrecerea populară se aflau liderii UNPR Gabriel Oprea şi Cristian Diaconescu. Printre participanţi s-a aflat şi primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, proaspăt co-optat în UNPR.

Cookies