ȘTIRI

Băsescu: Întâlnirile mele cu Victor Ponta, „pisicuţ”, sunt un „deliciu”

Preşedintele s-a referit, la B1TV, la informaţia privind întâlnirea pe care ar fi avut-o cu Klaus Iohannis, la reşedinţa sa, precizând că este o dezbatere publică „ridicolă”, pe care „nu o va spulbera”.

„Nu vreau să creez un precedent, pentru ca mâine să mă întrebe: «Păi ne-ai spus cum a fost cu Iohannis, spune dacă celălalt a fost». Este problema de credibilitate a lui Iohannis, să fie sau nu crezut. Eu nu voi spune niciodată şi nici SPP-ul nu va spune, vreodată, pentru că se distrug evidenţele după 24 de ore, cine a intrat la preşedinte în casă. După 24 de ore nu mai puteţi obţine nicio informaţie, de pe evidenţele oficiale, ale SPP-ului”, a spus Băsescu, precizând că altfel s-ar crea „un precendent periculos”.

Despre o „apropiere” cu Klaus Iohannis, la un moment dat, Traian Băsescu a spus că nu doreşte să intre în niciun fel de „declaraţii care să creeze prejudicii cuiva cu privire la relaţiile pe care le are, cu excepţia lui Victoraş Ponta”. (Citeşte tot interviul AICI)

„În ceea ce îl priveşte, am relaţii oficiale, şi deşi nu am să vă spun dacă a venit cineva, fie el şi Iohannis, la mine acasă, am să vă spun că întâlnirile mele cu Victor Ponta, în care el e ca un pisicuţ caraghios, sunt un deliciu şi vă asigur că are tupeu maxim, făcând un caz din posibila vizită a lui Iohannis la mine acasă”, a mai declarat Traian Băsescu.

El a adăugat: „Dacă voi mai produce înregistrări cu cu Victor Ponta, îl veţi considera penibil”. Preşedintele a mai spus că, în principiu, nu va face publice aceste înregistrări dar, dacă „îl va obliga prin atitudine publică, o va face”, acuzându-l pe premierul Ponta că este „de o lipsă de caracter incredibilă”.

Sursa: Mediafax


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button