Băsescu, forțat de vreme să aterizeze la Sibiu. Președintele se întoarce cu o coloană oficială

de:
19 dec. 2014
0 Afișari
Băsescu, forțat de vreme să aterizeze la Sibiu. Președintele se întoarce cu o coloană oficială

UPDATE Aeronava cu care președintele Traian Băsescu se întorcea vineri de la Bruxelles unde a participat la lucrările Consiliului European a aterizat la Sibiu, șeful statului urmând să ajungă la București cu o coloană oficială de mașini.

„Consiliul European s-a încheiat azi-noapte, motiv pentru care vineri nu a mai fost program. Din cauza ceții, aeronava în care se afla președintele Traian Băsescu nu a putut ateriza la București, astfel încât a aterizat pe aeroportul din Sibiu”, a precizat, pentru AGERPRES, Biroul de presă al Administrației Prezidențiale.

Aeronava care îl aduce în ţară pe preşedintele Traian Băsescu, după participarea la Consiliul European de la Bruxelles, nu poate ateriza la Bucureşti, din cauza vremii nefavorabile, anunţă Realitatea TV.

La întoarcerea de la Bruxelles, s-a decis ca aeronava prezidenţială să aterizeze la Sibiu, din cauza vremii, această decizie fiind luată împreună cu autorităţile aeroportuare.

Şeful statului a revenit în ţară mai devreme, în condiţiile în care lucrările Consiliului European s-au finalizat mai repede decât era prevăzut iniţial.

Cookies