ARHIVA B365

Băsescu despre „senatoarea şantajistă” Gabriela Firea: E crescută la şcoala turnătorului Felix

Şeful statului, Traian Băsescu, susţine marţi seară, de la ora 18, o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni. Preşedintele a precizat încă de la început că nu ar fi trebuit înfiinţată o comisie de anchetă pentru achiziţia terenului de la Nana de către fiica sa Ioana. „Consider un abuz înfiinţarea comisiei de anchetă pentru investigarea achiziţiei terenului de la Nana…Această comisie nu are nimic cu adevărul. Este un fals care se serveşte populaţiei”, a declarat şeful statului. 

Premierul Victor Ponta a anunţat, luni, că parlamentarii urmează să depună o plângere penală pe numele preşedintelui Traian Băsescu, pe care-l acuză de practicarea unor gesturi de ameninţare şi şantaj, ca urmare a declaraţiilor făcute de şeful statului duminică seara, la Realitatea TV despre senatorul PSD Gabriela Firea, în legătură cu achiziţia terenului de la Nana. 

Băsescu despre Firea:Nu te poţi lua după o doamnă care a avut instruire 10 ani de citit pe prompter

Senatorul PSD Gabriela Vranceanu Firea, membru în Comisia Nana, care anchetează modul în care Ioana Băsescu a achiziţionat terenul agricol din comuna Nanan, judeţul Călăraşi, spune ca se teme de amenintarile „cu puscaria” adresate familiei sale, duminica seara, de presedintele Traian Basescu. 

CITEŞTE ŞI Reacţia Gabrielei Firea, în urma declaraţiilor lui Băsescu: „Mă tem pentru familia mea!” 

Şeful statului a avut şi un mesaj pentru „senatoarea şantajistă”, Gabriela Firea, după cum a numit-o, după ce a amintit că Firea a fost condamnată la plata unei amenzi de 1.000 de lei pentru şantaj adresa unui membru al CNA şi după şantajul public împotriva şefului Consiliului Judeţean Ilfov „ca să aprobe proiectele de care avea nevoie soţul său (n.r. – Florenti Pandele, primarul oraşului Voluntari din Ilfov)”. „Are o şcoală bună. Este crescută la şcoala turnătorului Felix”, a comentat Băsescu.

Traian Băsescu l-a sfătuit şi pe premierul Ponta să nu o desemneze purtător de cuvânt pe senatoarea Gabriela Firea. „Poartă ghinion femeia asta oricărui bărbat”, a apreciat Băsescu. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button