ARHIVA B365

Băsescu, despre acciza la carburanți: „Este un act de sadism al premierului”

„Despre creşterea accizei la combustibil, înţeleg că domnul Ponta îmi reproşează că nu i-am scris şi domnului Emil Boc. Nu i-am scris pentru că România are un tratat de aderare la UE. La pagina 156 în tratatul d aderare se găseşte punctul 4A care spune că România va introduce acciza de 359 la mia de litri de benzină până la 1 ianuarie 2011. Eu îmi asum parteneriatul cu guvernul Emil Boc, şi cele bune şi cele rele”, a declarat președintele, scrie mediafax.ro.

„Poate evita adăugarea a 42 de bani la fiecare litru de benzină şi motorină prin reducerea cheltuielilor acolo unde nu sunt necesare. Miza lui Ponta este să-şi creeze resurse pentru a alimenta baronii locali în vederea campaniilor din acest an, în mod deosebit a campaniei prezidenţiale”, a completat Traian Băsescu.

„Cred că este și un act de sadism, vrea să-și arate puterea de premier, nu înțeleg ce-l mână. Dincolo de faptul că baronii au pus piciorul în prag și l-au amenințat că nu scot oamenii la vot”, a mai spus președintele în aceeași conferință de presă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button