ARHIVA B365

Băsescu despre Sorin Oprescu: Nu are viziune ca primar, nu poate lansa proiecte

Preşedintele României, Traian Băsescu, fost primar general al Capitalei spune despre Sorin Oprescu că „este un politician bun”, dar nu şi un primar,”pentru că nu are viziune despre oraş, nu poate lansa, nu a lansat nişte proiecte”. „El va inaugura acum stadionul în care Videanu a avut curajul să bage bulozerul, în vechiul stadion Lia Manoliu, eu am spus că acolo ori se îngroapă definitiv Videanu, ori o scoate la capăt. Iată că iese stadionul la capăt, cum la fel şi alte proiecte în Bucureşti care se termină sunt începute ori de Videanu, ori de mine (…) Ştie să valorifice ceea ce termină, şi nu poţi să reproşezi unui om politic faptul că valorifică aşa ceva. Ce nu văd la el, nu văd nişte proiecte credibile să spună: acestea încep în mandatul meu, uite, găsesc bani să le finanţez”, a mai spus preşedintele.

Traian Băsescu a spus şi de ce nu a venit la inaugurarea pasajului Basarab, un proiect început în mandatul său la Primăria Capitalei. „I-am spus: Băi Sorine, tu l-ai terminat, să-ţi fie de bine, nu am de ce să vin eu la pasaj, că nu l-am făcut eu. Eu l-am vrut, voi l-aţi făcut”, a comentat Băsescu.

Băsescu i-a dat dreptate Elenei Udrea, care a acuzat faptul că Pasajul Basarab a fost deschis traficului fără obţinerea tuturor avizelor legale. „Această autoritate care trebuia să certifice că podul este în siguranţă este Inspectoratul de Stat în Construcţii (…) E în ilegalitate ca să fim foarte direcţi şi sincer să fiu nu ştiu de ce n-a făcut şi lucrul ăsta. Probabil pentru că lucrările nu sunt finalizate, încă se mai lucrează, dar pasajul a devenit circulabil, nu sunt riscuri după părerea mea de circulaţie”, a mai spus şeful statului.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button