Băsescu, despre Ponta ofițer acoperit: Nu cred că șansele lui la președinție s-au înjumătățit

de:
14 oct. 2014
0 Afișari
Băsescu, despre Ponta ofițer acoperit: Nu cred că șansele lui la președinție s-au înjumătățit

VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT SIE: El a precizat, la Realitatea TV, că în Victor Ponta nu a avut încredere din momentul în care l-a numit premier, dar nu a avut ce să facă, cu o majoritate de 70% în Parlament.

Întrebat dacă Ponta se va retrage, Traian Băsescu a spus: „Nu, de ce să se retragă, el consideră că este normal să… |Acest om este… Eu nu am vrut să spun asta, de la Cotroceni (..) Ponta este un preşedinte despre care nu şti că este master la Catania, că este ofiţer acoperit. Ştim orice despre el, numai ce este nu. Nu puteţi alege aşa un preşedinte”.

VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT SIE: Întrebat dacă l-a întrebat pe Victor Ponta despre faptul că este ofiţer acoperit, Traian Băsescu a răspuns: „La ce mi-ar fi folosit, dacă am văzut că au scos o Hotărâre de Guvern? Nu ar fi recunoscut, de altfel, Victor Ponta a şi spus într-o emisiune de televiziune: «Şi dacă aş fi fost nu v-aş spune». El ştia foarte bine de ce spune acest lucru”.

Potrivit preşedintelui, faptul că Victor Ponta a fost şi ofiţer acoperit şi procuror reprezintă o ilegalitate. „Avem un om fals, de sus până jos”, a mai declarat Băsescu despre Ponta, precizând că „dramatică este minciuna şi incompatibilitatea procurorului dar şi faptul că s-a creat un precedent, prin comportamentul şefului SIE”.

VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT SIE: Întrebat dacă şansele lui Ponta în acest moment în cursa pentru Preşedinţie s-au înjumătăţit Băsescu a răspuns că nu crede acest lucru. „Probema mea este un şef de Serviciu numit politic şi ar trebui să ne gândim dacă îl mai menţinem pe această variantă, să punem politicieni în fruntea unui Serviciu de informaţii”, a arătat şeful statului.

Cookies