ARHIVA B365

Băsescu despre Iohannis: Este un soi de mobilă pentru Ponta. A resuscitat cadavrul lui Ponta

Traian Băsescu a declarat, mieruri seară, că președintele Klaus Iohannis a creat condițiile ca Victor Ponta să revină în joc după ce a pierdut alegerile prezidențiale, „a resuscitat cadavrul lui Ponta”. „Victor Ponta nu îl consultă, nu îi spune nimic și Ioahnnis nu zice nimic”, a mai spus Traian Băsescu. Este complicele lui Ponta, a precizat fostul șef al statului.

Fostul președinte a criticat și prestația de președinte a lui Klaus Iohannis. „Președintele României este un soi de mobilă pentru Ponta, l-am văzut pe președinte ca un om beteag mergând la Roma să audă că Italia ne susține pentru integrarea în Schengen. Nici o noutate, Italia ne susține de 10 ani”, a precizat Băsescu.

”Nu înțeleg poziția președintelui, pare că singura lui misiune este că inventeze poziția de Prima Doamnă”, a continuat fostul președinte.

Traian Băsescu a spus că potrivit deciziilor Curții Constituționale este de datoria președintelui să aibă atitudini publice. „Președintele are obligația să se manifeste public, nu e mobilier de la Mobexpert”, a continuat Băsescu. „Dacă nu vrea să fie un impostor trebuie să aibă atitudini publice, să îi reprezinte pe români”, a precizat Băsescu în emisiunea realizată de Robert Turcescu, scrie nasultv.ro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button