BAZAR

Băsescu, despre declarațiile lui Voronin: Pe unul ca el nu te poți supăra

„Cred că Voronin a devenit foarte furios aflând că a reuşit soluţia desemnării unui premier în Rep. Moldova. Nu ascund că am avut foarte dese convorbiri cu liderii politici de la Chişinău, am avut la fel de dese convorbiri cu responsabili de parteneriatul estic şi de relaţiile internaţionale de la Bruxelles. Am făcut toate eforturile ca procesele legate de Rep. Moldova să nu se întrerupă, fie că vorbim de continuarea negocierii Acordului de asociere şi a Acordului de liber schimb care sunt în negociere între Bruxelles şi Rep. Moldova, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă să nu se suspende finanţarea pentru Rep. Moldova, sprijinul pentru buget. M-am implicat, şi atunci sigur că Voronin se supără. Eu nu mă pot supăra pe el pentru că pe unul ca el nu te poţi supăra!”, a spus, miercuri, Traian Băsescu.

În schimb, şeful statului şi-a exprimat dezacordul faţă de modul în care mass-media a ales să facă din jignirile lui Voronin „un breaking news”:

„Mă întreb cu câtă plăcere a preluat declaraţia mass-media românească. Preşedintele dvs. este jignit. V-a plăcut să faceţi breaking news-uri cu jignirea la adresa preşedintelui… OK, sunt obişnuit”, a încheiat Traian Băsescu.

Vladimir Voronin făcut o declarație calomnioasă, miercuri, la o televiziune din Republica Moldova, spunând că Traian Băsescu, șeful statului român, sună frecvent oficialii de la Chișinău, exercitând presiuni în momente cruciale pentru țară.

„Eu știu despre apelurile telefonice zilnice făcute de Băsescu. Pe parcursul întregii săptămâni, el a telefonat conducerea țării. El sună inclusiv și seara, fiind în stare de ebrietate”, a declarat Voronin în cadrul emisiunii.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button