ARHIVA B365

Băsescu critică politicienii în scandalul Antena 3: Acum vedeţi forţa turnătorului Voiculescu

”Ce am văzut la Senat azi, prin interventiile dlui Mircea Geoană, un demagog perfect, a doamnei Jipa, a doamnei senator Anghel nu arată decât că suntem departe de a avea motive să cerem ridicarea MCV. Discuţiile s-au dus într-o zona a minciunii. Nicio instuţie a statului nu a îndrăznit să ceară ridicarea licenţei de emisie a postului Intact. Singura chestiune e aplicarea unei hotărâri judecătoreşti”, a declarat Traian Băsescu, liderul Mişcării Populare.

El a susţinut că ANAF a făcut doar o notificare în conformitate cu legea şi că numai printr-o hotărâre judecătorească televiziunile trustului Intact ar putea fi evacuate.

”S-a intrat într-o linie a propagandei mincinoase. M-am întrebat de ce. Acum vedeţi forţa şi influenţa turnătorului Voiculescu şi spaima oamenilor politici de televiziunile care i-ar putea ataca. Jalnică grupare de politicieni am putut să văd azi în Senat”, a adăugat Băsescu, potrivit Mediafax. 

El a atacat şi declaraţia făcută de preşedintele Klaus Iohannis pe tema Intact.

”Cred că cea mai grea lovitură dată justiţiei a fost afirmaţia făcută de premierul de la Grivco, actualul preşedinte al României. Este un element fundamental care arată de ce România trebuie să continue să rămână sub Mecanismul de Cooperare şi Verificare pe Justiţiei, atât timp cât politicienii de la vârful statului îşi permit să relativizeze obligaţia de a respecta o hotărâre judecătorească definitivă dată acum mai bine de un an şi jumătate”, a reacţionat liderul Mişcării Populare.

El spune că a apreciat verticalitatea premierului Dacian Cioloş, care a rămas ferm pe ideea de respectare a legii, chiar dacă a încercat să dea speranţe că se vor găsi soluţii alternative.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button