BAZAR

Băsescu atacă un alt jurnalist: Tapalagă e „lingător de clanţe de ambasade occidentale”

Traian Băsescu l-a numit „lingătorul de clanţe de ambasade occidentale şi admirator de picioare” pe jurnalistul Dan Tapalaga după ce acesta a afirmat că fostul președinte ar fi protejat anumite persoane cât a fost la Cotroceni.

”Lingătorul de clanţe de ambasade occidentale şi admirator de picioare a lansat astăzi o teorie similară cu cea susţinută de Ponta şi televiziunile turnătorului bătrîn Felix precum şi de aceea a mai tînărului lui coleg de arme Ghiţă şi anume: Băsescu a protejat un grup de corupţi care abia acum, după plecarea acestuia de la Cotroceni poate fi anchetat. Nimic mai neadevărat. Nu am protejat pe nimeni. Nu veţi găsi procuror, judecător sau poliţist care să poată confirma intervenţia mea pentru cineva. Este însă un efort propagandistic uriaş al slugilor să dărîme schimbările din perioada 2004 – 2014, să nege această perioadă pentru a construi o statuie la umbra căreia să-şi găsească o funcţie de lingău şi dacă se poate să demonstreze că azi „cu dumneavoastră să trăiţi”, a început funcţionarea justiţiei.”, a declarat fostul preşedinte, conform stiripesurse.ro.

Dan Tapalaga spune că replica nu este demnă de un fost şef de stat.

„Asta-i tot ce mai are de spus un fost presedinte, o injuratura groasa fara argumente, un scuipat intre ochi? Atat mai poate, o jalnica lovitura sub centura? Ma uitam cu mila zilele trecute cum pune ziaristi expirati sa-i denigreze pe cei cativa ziaristi care au criticat-o pe Udrea. Pot sa inteleg ca 10% a ramas singura lui grija in viata, dupa cum singur a marturisit, dar ar putea macar sa elaboreze un atac inteligent, care sa merite osteneala. Zic sa mai incerce. Daca se poate fara interpusi, cu ceva idei, mai putine ragete si imaginar de carciuma. Ceva mai demn de un fost sef de stat.”, transmite jurnalistul


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button