Băsescu le-a cerut lui Ponta, Antonescu și Zgonea să demisioneze

de:
13 dec. 2013
0 Afișari
Băsescu le-a cerut lui Ponta, Antonescu și Zgonea să demisioneze

„Ponta minte. Crin Antonescu, la fel. Şi ieri a minţit când s-a făcut că dă înapoi. Au ştiut amândoi. Aranjamentul între Ponta şi Antonescu, pe legea amnistiei şi graţierii şi pe modificările la Codul Penal, s-a făcut luni, înainte de plecarea lui Ponta. Amândoi au ştiut foarte bine. Astăzi vă pot confirma că s-au înţeles amândoi ca, în timp ce Victor Ponta e la Johannesburg, aceste legi să treacă. Când au văzut că e groasă, au început să facă paşi înapoi, pe principiul „scapă cine poate”, scrie realitatea.net.

Ei s-au discreditat profund cu lovitura de stat de anul trecut, din vară. Alegerile le-au mai dat o şansă. Acum nu mai merge. Ponta, Antonescu şi Voiculescu sunt marii aranjori ai jocului”, a spus Băsescu, la B1.

„Bruxelles-ul nu a spus nimic la instalarea lor la putere după alegeri. La 70%, nu ai ce să spui. Ponta, pentru credibilizarea acestui moment, împreună cu Ministerul de Externe au stabilit să îl izoleze pe preşedinte, nu mai face nicio vizită. Toate vizitele le face în numele premierului. L-au plimbat prin toată Europa, dar ei au crezut că au convins. De aceea şi-au imaginat că acum, după ce l-am plimbat ca pe sfintele moaşte pe plagiator prin toate cancelariile, când va da lovitura în legislaţia anticorupţie, toată lumea va spune îl cunoaştem. Din păcate, ce nu a înţeles Ponta: în nicio cancelarie nu a fost crezut”, a mai spus Băsescu.

Băsescu le-a cerut lui Ponta, Antonescu și Zgonea să demisioneze

„O măsură internă radicală ar fi dizolvarea Parlamentului, dar eu nu pot face asta. Avem în schimb alta, Antonescu, Ponta, Zgonea să demisioneze imediat”, a spus Băsescu.

Cookies