FIT CITY

Traian Băsescu, acuzaţii GRAVE la adresa lui Raed Arafat: „Înşiră maşinile roşii şi face spectacol”

„Arafat daca nu este schimbat sau nu se va retrage va face mult rau sistemului de urgenta din Romania. El trebuie sa isi schimbe mentalitatea altfel va face mult rau. Avem sisteme care pot fi cuplate la sistemul national. Am văzut că acum zice că acum a primit o lectie. Arafat este un etatist convinsi si el nu intelege ce inseamna concurența.

Când e un accident pe DN1 insira masinile rosii si face spectacol, dar nu poate gasi un avion in Apuseni, un planor prin munti, iar la Siutghiol nu e in stare ca la 30 de m de țărm să salveze niște oameni. A fost distrusa si discreditata Salvarea in mod intentionat în dauna Pompierilor – acolo e doar un paramedic în timp ce Salvarea vine cu medic”, a declarat Traian Băsescu, într-o emisiune online, conform realitatea.net. 

Raed Arafat, despre răniţii din Club Colectiv: Acum începe valul direct din cauza arsurilor externe

Secretarul de stat în MAI, Raef Arafat, consideră că starea de sănătate a răniţilor din Club Colectiv, care sunt internaţi în spitalele din capitală şi din străinătate, rămâne în continuare dificilă şi spune că este posibil să mai fie pierderi omeneşti atât în ţară, cât şi peste hotare. DETALII, AICI. 

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button