ARHIVA B365

Baschetbaliștii români din Team Bucharest, profesori în Qatar

Angel Santana, Iulian Corneanu, Cristian Crăciun și Alejandro Machin, jucători care fac parte din Team Bucharest la cel mai important turneu de baschet 3×3 al anului, au avut marea surpriză să fie întâmpinați în românește la școala unde fuseseră programați să susțină o demonstrație.

Nicoleta Motroc, fostă componentă a echipei Sportul Studențesc și a naționalei României, este de șase ani profesoară de sport la Newton International School din Doha și a fost gazda delegației tricolore.

Peste 200 de copii s-au strâns în curtea școlii pentru a-i urmări pe jucătorii noștri și au avut parte de o adevărată lecție de baschet condusă de Angel Santana si coechipierii săi de la Știința București.

Distracția și baschetul au fost principalele ingrediente ale ineditei ore de sport, care și-a dublat însă durata. Nimeni nu a vrut să rateze un schimb de pase sau un duel unu la unu cu jucătorii, dar nici să plece fără a obține un autograf pe cele 200 de mingi distribuite de Federația de Baschet din Qatar.

„Va fi cu siguranță o lecție pe care nu o vor uita prea curând. Ne bucurăm că le-am putut oferi asemenea momente. Avem mulți copii care sunt pasionați de baschet și cu siguranță mâine (astăzi – n.r.) vor veni în tribune la meciuri să susțină echipa Bucureștiului”, a spus Nicoleta Motroc.

Profesorii din catedra de sport au primi mingea oficială a circuitului mondial FIBA 3×3 cu autografele jucătorilor noștri și totul s-a încheiat cu o tradițională poză de grup.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button