Baronul panseluţelor usucă verdeaţa Bucureştiului

de:
03 mai 2012
0 Afișari
Baronul panseluţelor usucă verdeaţa Bucureştiului

Recunoscut pentru afacerile cu panseluţe şi verdeaţă în parcurile din Sectorul 3 date firmelor PDL, Liviu Negoiţă mai dă un tun cu câteva zile înainte de începerea oficială a campaniei electorale.

Astfel, primarul a achiziţionat sute de arbori şi arbuşti sub pretextul că nu este suficientă verdeaţă în Parcul Pantelimon, de la periferia Sectorului 3. Însă pomii au fost ascunşi printre câteva ruine din parc şi lăsaţi zile bune în soare până s-au uscat. „Nu îmi vine să cred că vor muri atâţia pomi din cauze politice! Cartierul ăsta are nevoie de verdeaţă, oamenii au nevoie să respire o gură de aer curat măcar în parcuri… şi ei îşi bat joc. Poate că sunt interese ascunse ale primarului pe care noi nu le înţelegem”, a afirmat Florentina Mărnescu, locuitoare a sectorului 3, citată de Ring.

Deşi pomii se usucă înainte de a fi plantaţi, toaletele arată janic, iar singura sursă de apă potabilă se află într-un „troc”, Liviu Negoiţă investeşte peste 27 de milioane de lei pentru modernizarea Parcului Pantelimon. Presa centrală susţinea că, până la această investiţie, Liviu Negoiţă a băgat zeci de milioane de lei în acelaşi tip de lucrări şi chiar în aceleaşi locuri.

Cookies