Bariera ilegală montată pe o stradă din Sectorul 1 a fost desființată. Clotilde Armand: Și-au făcut propriul mini-cartier în dispreț față de lege

17 iul. 2023
636 Afișari
Bariera ilegală montată pe o stradă din Sectorul 1 a fost desființată. Clotilde Armand: Și-au făcut propriul mini-cartier în dispreț față de lege
Bariera ilegală montată pe o stradă din Sectorul 1 a fost desființată. Clotilde Armand: Și-au făcut propriul mini- cartier în dispreț față de lege | Sursă foto: Facebook- Clotilde Armand

Strada din Sectorul 1 ce fusese închisă cu barieră, în mod abuziv, de locuitorii zonei a fost redată bucureștenilor. Clotilde Armand a anunțat că riveranii își creaseră propriul mini-cartier rezidențial în centrul Bucureștiului.

Bariera ilegală montată în Sectorul 1 a fost desființată

În luna mai a anului 2023, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunța că mai mulți bucureșteni au decis să închidă o stradă cu o barieră montată ilegal pe domeniul public. Respectivii transformaseră zona într-o parcare rezidențială.

Astfel că, pe Intrarea Urali din zona Piața Romană, nu mai aveau acces decât persoanele care locuiau acolo. Respectiva construcție a fost adusă în atenția Poliției Locale, edilul din S1 cerând desființarea ei.

Astăzi, 17 iulie 2023, Clotilde Armand le-a transmis bucureștenilor că bariera a fost desființată:

În această dimineață am redat comunității Sectorului 1 o stradă din centrul Capitalei care fusese închisă cu barieră și fusese luată pe persoană fizică de mai mulți potentați ai zilelor noastre.

Este vorba de persoane cu multiple legături cu lumea politică și mondenă care sunt convinși că totul li cuvine și legea nu îi poate atinge. Au construit pe un teren de pe Intrarea Urali din zona Romană, care aparține domeniului public al Municipiului București, o barieră automată ilegală, pe care au montat un girofar, și și-au făcut propriul mini- cartier în dispreț față de lege și bunul simț.

Respectiva barieră montată ilegal avea pe ea chiar și un girofar și un semn cu următorul mesaj: Nu blocați intrarea! Acces auto.

Polițiștii locali din Sectorul 1 au desființat:

  • Bariera,
  • Gardul,
  • Cabina de pază.

Cetățenilor nu le este permis să ia domeniul public în proprietare privată sau să monteze astfel de bariere care să nu permită accesul altor cetățeni.

Cookies