SMART CITY

BAREM BAC 2013: BAREM DE CORECTARE LA MATEMATICĂ – BACALAUREAT 2013, VEZI BAREMUL

BAREMUL PENTRU SESIUNE DIN AUGUST ÎL GĂSIȚI AICI. 

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ M1, M2, M3 și M4.

VEZI BAREMELE LA VARIANTA 2 DE SUBIECTE:

BAREM LA MATEMATICĂ BACALAUREAT 2013 PROFIL MATEMATICĂ-INFORMATICĂ. CLICK PE LINK PENTRU A DESCHIDE.

BAREMUL LA MATEMATICĂ LA BACALAUREAT 2013  PROFIL PEDAGOGIC.

BAREM LA MATEMATICĂ BAC 2013 PROFIL ȘTIINȚELE NATURII.

BAREM LA MATEMATICĂ BAC 2013 PROFIL TEHNOLOGIC

BAREM MATEMATICA PROFIL MATE-INFO

VEZI SUBIECTELE. VEZI AICI SUBIECTELE LA MATEMATICĂ – INFORMATICĂ MĂRITE. VARIANTA 2 DE SUBIECTE.


Update: Subiectele la Matematică M2: 1. Ecuaţie de gradul I, trigonometrie şi procent 2. Matrice, polinoame 3. Derivate, ecuaţia tangentei şi primitive şi aria graficului unei funcţii.

Subiectele de la specializarea Științele Naturii:

La Tehnologic subiectele primite astăzi: 

La primul subiect ei au avut de rezolvat şase cerinţe, printre care să facă calculul unor radicali. Ei au avut de rezolvat şi cosinusuri, dar şi o problemă în care trebuiau să calculeze cât va costa un produs, al cărui preţ actual este de 10 lei, după o scumpire cu 10%.

La al doilea subiect au avut matrici şi polinoame.

La al treilea subiect, elevii de la Tehnologic au primit o analiză matematică din Integrale.

Elevii de la Pedagogic au avut de rezolvat la Matematică:

Subiectul 1: funcţii, procente şi geometrie

Subiectul 2: legi de compoziţie.

Subiectul 3: matrice şi sistem matrice


VEZI SUBIECTELE LA ISTORIE AICI.

 Subiectele la proba obligatorie a profilului din cadrul bacalaureatului, sustinuta miercuri, au fost transmise in cele 583 de centre de examinare in conditii de maxima securitate, nefiind brese in baza de date gestionata de Serviciul de Telecomunicatii Speciale, informeaza Ministerul Educatiei. „Ministerul Educatiei Nationale asigura ca nu a existat nici un fel de bresa in procesul de transmitere a subiectelor din bazele de date gestionate de Serviciul de Telecomunicatii Speciale”, se arata intr-un comunicde presa al institutiei.

SUBIECTE BAC 2013 UPDATE: În unele centre, proba de matematică a început mai târziu din cauza unei defecţiuni la Metrou Unirii.

Absolvenții liceului cu profil mate-info, tehnologic, pedagogic și științele naturii vor susține, miercuri proba scrisă a examenului de matematică. Aceștia vor avea subiecte diferite ca dificultate în funcție de profilul pe care l-au terminat.

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ. Examenul este structurat în trei subiecte, fiecare dintre acestea fiind punctat cu câte 30 de puncte la care se adaugă încă 10 puncte din oficiu pentru prezentare.

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ. Primul subiect cuprinde șase probleme la care trebuie trecute rezolvările pe foaia de examen, al doilea subiect va cuprinde, cel mai probabil, două probleme, fiecare cu mai multe cerințe, iar ultimul subiect va avea la fel două probleme cu câte trei cerințe la fiecare.

BACALAUREAT 2013 MATEMATICĂ Proba de Matematică din cadrul examenului de BACALAUREAT 2013 este considerată de candidați proba de foc a examenului. Anul acesta Ministerul Educației a pregătit patru variante diferite de subiecte pentru elevii care dau bacul la matematică în funcție de profilul pe care l-au terminat.

Vă prezentăm variante de subiecte la matematică, pentru Bacalaureat 2013, așa cum au fost ele propuse pe edu.ro, site-ul Ministerului Educației, în funcție de profil:

SUBIECTE LA MATEMATICĂ BAC 2013 REAL – SPECIALIZARE MATEMATICĂ-INFORMATICĂ.

BAREM MATEMATICĂ BAC 2013 REAL – SPECIALIZARE MATEMATICĂ-INFORMATICĂ

 

SUBIECTE LA MATEMATICĂ BAC 2013 – PROFIL PEDAGOGIC

BAREM LA MATEMATICĂ BAC 2013 – PROFIL PEDAGOGIC

 

SUBIECTE LA MATEMATICĂ BAC 2013 – ȘTIINȚE ALE NATURII

BAREM LA MATEMATICĂ BAC 2013 – ȘTIINȚE ALE NATURII

 

SUBIECTE LA MATEMATICĂ BAC 2013 – PROFIL TEHNIC

BAREM LA MATEMATICĂ BAC 2013 – PROFIL TEHNIC

– See more at: http://www.b365.ro/subiecte-la-matematica-bac-2013-scris-variante-de-subiecte_191970.html#sthash.LO6rmO2N.dpuf


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button