SMART CITY

BAREM DE CORECTARE LA CHIMIE SIMULARE BAC 2014

BAREM DE CORECTARE LA CHIMIE SIMULARE BAC 2014

BAREM DE CORECTARE LA CHIMIE ANORGANICĂ, PROFIL TEHNOLOGIC

BAREM DE CORECTARE LA CHIMIE ANORGANICĂ FILIERA TEORETICĂ, FILIERA VOCAȚIONALĂ PROFIL MILITAR

BAREM DE CORECTARE CHIMIE ORGANICĂ FILIERA TEHNOLOGICĂ

BAREM DE CORECTARE CHIMIE ORGANICA FILIERA TEORETICĂ

 

SUBIECTELE LA CHIMIE:

SUBIECTE CHIMIE ANORGANICĂ PROFIL TEHNOLOGIC

SUBIECTE CHIMIE ANORGANICĂ PROFIL TEORETIC

SUBIECTE LA CHIMIE ANORGANICĂ TEORETIC REAL

SUBIECTE CHIMIE ORGANICĂ PROFIL TEHNIC

SUBIECTE CHIMIE ORGANICĂ PROFIL TEORETIC

Iată calendarul probelor la SIMULAREA BAC 2014: 

Simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat național pentru elevii claselor
a XI-a i a XII-a din anul școlar 2013-2014:
3 martie 2014 Simularea probei E)a) – proba scrisa – Limba si literatura
româna
4 martie 2014 Simularea probei E)b) – proba scrisa – Limba si literatura
materna
5 martie 2014 Simularea probei E)c) – proba scrisa – Proba obligatorie a
profilului
7 martie 2014 Simularea probei E)d) – proba scrisa – Proba la alegere a
profilului si specializarii
14 martie 2014 Afisarea rezultatelor

SUBIECTE ȘI BAREM SIMULARE BAC 2014 CHIMIE- MODELE DE SUBIECTE ȘI BAREM, SIMULARE 2014

BAC 2014, SUBIECTE CHIMIE. La chimie elevii vor avea de rezolvat tot trei subiecte, fiecare dintre ele notate cu 30 de puncte. Timpul efectiv de lucru este de trei ore.

Vezi MODELE DE SUBIECTE şi BAREMUL DE CORECTARE la Chimie anorganică (nivel I/ nivel II) Filiera tehnologică– profil tehnic, profil resurse naturale si protecția mediului

Vezi MODELE DE SUBIECTE şi BAREMUL DE CORECTARE la Chimie anorganică (nivel I/ nivel II) Filiera teoretică – profil real, specializarea matematică-informatică, specializarea stiinele naturii; Filiera vocațională – profil militar, specializarea matematică-informatică

Vezi MODELE DE SUBIECTE şi BAREMUL DE CORECTARE la Chimie organică (nivel I/ nivel II) Filiera tehnologică– profil tehnic, profil resurse naturale si protecția mediului

Vezi MODELE DE SUBIECTE şi BAREMUL DE CORECTARE la Chimie organică (nivel I/ nivel II) Filiera teoretică – profil real, specializarea matematică-informatică, specializarea stiințele naturii Filiera vocațională – profil militar, specializarea matematică-informatică

VINERI, 7 MARTIE, vom prezenta subiectele și baremele de corectare la proba de chimie a Simulării la Bacalaureat.

Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a anunţat în vara lui 2013 că vrea ca, din 2014, simulările pentru examenul de Bacalaureat să înceapă chiar din clasa a XI-a, în luna mai, pentru a creşte nivelul de pregătire a elevilor care vor da Bac-ul în 2015.

SIMULĂRI BAC 2014 CHIMIE: De data aceasta, nu doar elevii de clasa a XII-a vor participa la aceste simulări de Bacalaureat. Pentru prima dată în istoria educației naționale din România, elevii de clasa a XI-a vor participa și ei la simulări. Simularea bacalaureatului, la care vor participa în premieră şi elevii de clasa a XI-a, între 3 şi 7 martie, informează Ministerul Educaţiei Naţionale.

SIMULARE BAC 2014, CLASA A XI-A – SUBIECTE, CONȚINUT. Din ce PROGRAMĂ dau elevii de a XI-a simularea –

SIMULĂRI BACALAUREAT 2014: BAC 2014 – „Elevii vor fi evaluaţi din materia parcursă până la data susţinerii trestului. Elevii de clasa a XI-a, care vor simula pentru prima dată bacalaureatul, vor susţine doar două probe: română şi matematică sau istorie”, a explicat joi, pentru MEDIAFAX, ministrul Educaţiei, Remus Pricopie.

Disciplinele la care se organizează simularea evaluării naţionale pentru elevii clasei a VIII-a sunt limba şi literatura română (18 februarie), limba şi literatura maternă (19 februarie, pentru elevii aparţinând minorităţilor naţionale care au urmat cursuri gimnaziale în limba maternă) şi matematică (20 februarie), potrivit calendarului făcut public de MEN. Rezultatele vor fi afişate în 7 martie. Simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat pentru elevii claselor a XI-a şi XII-a are următorul calendar: limba şi literatura română (3 martie), limba şi literatura maternă (4 martie), proba obligatorie a profilului (5 martie) şi, doar pentru elevii claselor a XII-a, proba la alegere a profilului şi specializări (7 martie).

SIMULĂRI BACALAUREAT 2014: BAC 2014 – Toate probele sunt scrise, iar rezultatele vor fi afişate în 14 martie. „Vreau să precizez că istoria în programa de bacalaureat este istoria de clasa a XII-a. Atunci întrebarea este: cum simulăm examenul de istorie în clasa a XI-a? Modelul de examen va fi pilotat cu subiecte parcurse în primul semestru din clasa a XI-a. Este important ca elevii să se familiarizeze cu atmosfera de examen şi modelul de subiecte. La anul (2015 – n.r.), când aceşti elevi vor fi în clasa a XII-a, vor a avea a doua simulare, de data aceasta cu subiecte din programa de bacalaureat. Din punct de vedere didactic, considerăm că este importantă această analiză, pentru că vedem nivelul de pregătire pentru două discipline. Este un avantaj pentru elev, chiar dacă materia respectivă nu face parte din programa de bacalaureat”, a mai spus ministrul Educaţiei.

Rezultatele obţinute de elevi la simularea evaluărrii naţionale şi la simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat nu se trec în catalog, la fel urmând să se întâmple în cazul evaluărilor naţionale la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a.

Potrivit ministerului, simulările au un dublu scop: familiarizarea elevilor cu rigorile unei evaluări naţionale, respectiv a unui examen de bacalaureat naţional, şi optimizarea rezultatelor obţinute de către elevii din învăţământul preuniversitar la finalul studiilor gimnaziale sau liceale. „În vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare, rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral”, au adăugat reprezentanţii Ministerului Educaţiei.

BAC 2014 SUBIECTE ȘI BAREM CHIMIE


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button