ARHIVA B365

Barca scufundată în urma accidentului de pe lacul Snagov a fost scoasă la suprafață, vineri

Ambarcaţiunea aparţinând localului Dolce Vita de pe malul Lacului Snagov a fost scoasă de scafandri, pe cheltuiala localului, şi dusă la Poliţia Transporturi, potrivit realitatea.net.

Ca şi în cazul celeilalte nave, expertiza va fi făcută la solicitarea procurorilor Parchetului Buftea, de către o firmă specializată, care va fi desemnată prin licitaţie publică sau selecţie de oferte, în funcţie de preţul cel mai bun.

Potrivit anchetatorilor, barca condusă de Alexandru Popescu a trecut pur şi simplu peste barca în care se aflau 5 oameni. Unul din pasageri a fost lovit. Bărbatul găsit în apă, duminică, a murit pe loc în urma accidentului.

Autoritățile judiciare instrumentează acum dosarul penal al accidentului în care a murit o persoană și alte cinci sunt grav rănite.

Sambata noaptea, dupa ce meciul de fotbal s-a incheiat, ambarcatiunea unui restaurant care transporta clientii de pe un mal pe altul pornise cu 5 persoane la bord. A fost lovita violent de o barca de viteza in care se aflau alte 5 persoane. Gabriel Oprea, adminstratorul localului respectiv, a auzit tipete si a intervenit.

Conducătorul ambarcațiunii care a produs accidentul de pe Lacul Snagov, Alexandru Popescu, avea o alcoolemie de 0,85g/l alcool pur în sânge. Tânărul ar fi declarat anchetatorilor că după accident s-a întors la mal și ar fi luat de pe mese pahare cu diverse lichide pe care le-a băut, fără să știe ce conțin.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button