Bărbatul urmărit de poliție în București a fost reținut. Se pare că nu avea permis de conducere

23 aug. 2021
211 Afișari
Bărbatul urmărit de poliție în București a fost reținut. Se pare că nu avea permis de conducere
Bărbatul urmărit de poliție în București a fost reținut. Se pare că nu avea permis de conducere. Sursă foto: Captură/ Antena3.ro

Bărbatul urmărit de poliție în București sâmbătă spre duminică și în urma căruia s-au tras focuri de armă, a fost reținut. Se pare că nu avea permis de conducere.

Bărbatul urmărit de poliție în București sâmbătă spre duminică a fost reținut. Se pare că nu avea permis de conducere.

Bărbatul urmărit de poliție în București a fost reținut

Bărbatul a fost reținut duminică, în data de 22 august 2021, după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică a fost protagonistul unei urmăriri ca-n filme pe străzile din București.

Recomandăm și: Realitatea bate filmul. S-au tras focuri de armă în București, după ce un șofer nu a vrut să oprească la semnalul polițiștilor

Șoferul oprit de poliție cu focuri de armă și după o urmărire desprinsă din jocurile video cu mașini (să zicem GTA), se pare că ar avea vârsta de 34 de ani, ar fi recidivist și nu ar avea permis de conducere, potrivit antena3.ro.

Totul s-a petrecut pe Calea Rahovei din Sectorul 5 al Capitalei. În momentul în care polițiștii au vrut să oprească mașina pentru un control de rutină, șoferul a decis să accelereze și a încercat să se facă nevăzut.

Șoferul se afla la volanul unei mașini marca BMW cu numere de Germania, moment în care, în jurul orei 2:00, sâmbătă spre duminică, oamenii legii au vrut să-l tragă pe dreapta pentru controlul de rutină.

Nici vorbă să se oprească, iar în operațiunea de urmărire și prindere au fost implicate șase autospeciale de poliție. În timpul misiunii, polițiștii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical si asupra mașinii pentru a-l opri pe fugar.

Se pare că nu avea permis de conducere

Tot momentul desprins din filme a fost surprins de un tânar cu telefonul mobil. Imaginile dovedesc că șoferul fugar este urmărit de șase mașini de poliție pe străzile din Sectorul 5. În același timp se aud și focuri de armă trase de autorități.

Recomandăm și: Focuri de armă în Ilfov. Scandal în plină campanie electorală

„Mamă, ce trage! Ce m-am speriat!”, reacționează tânărul care a filmat momentul.

Șoferul a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest și a fost condus la IML pentru prelevarea probelor biologice.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Polițiștii Secției 19 continuă cercetările.

Cookies