ALERTĂ | Bărbatul pe trotinetă care ataca femei în București a fost prins. De unde e atacatorul

19 aug. 2022
2852 Afișari
ALERTĂ | Bărbatul pe trotinetă care ataca femei în București a fost prins. De unde e atacatorul
Bărbatul pe trotinetă care ataca femei în București a fost prins. De unde e atacatorul

Bărbatul care ataca femei prin centrul Capitalei, femei pe care le înțepa în piept din mers, a fost prins de polițiști , în comuna Vidra, din județul Ilfov. El are 38 de ani și este din București; a fost găsit în trafic și a fost dus la sediul Serviciului Investigații Criminale, a anunțat Poliția Capitalei:

În urma activităților de investigare, desfășurate de polițiștii din Capitală, bărbatul a fost identificat și ulterior depistat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov. Acesta a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale, în vederea continuării procedurilor legale.

Bărbatul, care și-a recunoscut faptele, urmează să ajungă în scurt timp în fața judecătorilor, care vor decide dacă va fi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Atacatorul pe trotinetă și victimele sale

Două femei au făcut reclamaţie la Poliţie după ce au fost atacate de un bărbat pe trotinetă. El au povestit cum atacatorul s-a apropiat de ele și le-a înţepat în sân. Este vorba de o adolescentă de 17 ani şi o tânără de 30 de ani. Cea de a doua a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar, pentru a primi îngrijirile medicale de care avea nevoie în urma atacului.

Lucrurile s-au petrecut cu repeziciune. Miercuri seara, polițiștii au primit un apel la 112. Erau anunțați că tânără ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

După 10 minute, polițiștii au mai primit o sesizare: o altă femeie trăise o experiență identică.  Una dintre cele două victime a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale. Surse apropiate anchetei au spus că este vorba de Margherita din Clejani, fiica Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani.

Cookies