ARHIVA B365

Bărbatul mitraliat cu Kalaşnikov-ul şi-a luat azi maşina ciuruită de la Poliţia Capitalei

Răzvan Isăilă a venit la sediul Poliţiei Capitalei, însoţit de iubita lui, care, de altfel, este proprietara de drept a vehiculului, şi au luat autoturismul Mercedes ciuruit de gloanţe cu ajutorul unei platforme.

Maşina respectivă a fost indisponibilizată de anchetatori imediat după comiterea atacului armat şi transportată în curtea Poliţiei Capitalei, unde, după ce a fost expertizată criminalistic, a fost sigilată, informează Mediafax. 

Autoturismul are parbrizul distrus, iar bordul şi scaunele din faţă sunt pline de sânge.

Răzvan Isăilă, în vârstă de 26 de ani, a fost împuşcat, în 26 noiembrie 2012, pe strada Ion Morţun din cartierul Vitan din Capitală, de basarabeanul Vitalie Proca, care l-a confundat cu liderul interlop Puiu Mironescu, din Piatra Neamţ, pentru care fusese angajat să-l ucidă.

Isăilă a fost rănit la cap, braţe şi abdomen, după ce Proca a tras asupra lui cu un automat AK 74, de calibru 5,45 şi un pistol Makarov.

În 18 ianuarie 2013, Parchetul Tribunalului Bucureşti a solicitat instanţei de judecată să dispună arestarea preventivă în lipsă a moldoveanului Vitalie Proca, precum şi să emită un mandat european.

Proca a fost arestat la Moscova, autorităţile române cerând extrădarea moldoveanului, pentru a fi cercetat de Parchetul Capitalei.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor citate de Realitatea TV, cetăţeanul moldovean ar fi primit până la 20.000 de euro de la fraţii Mararu din Piatra Neamţ pentru a-l ucide pe rivalul lor, Puiu Mironescu. Doar că acesta a eşuat şi era aproape să omoare un om nevinovat, pentru că a văzut o maşină asemănătoare cu cea a lui Mironescu, un Mercedes cu număr de înmatriculare asemănător, respectiv B 811 MIR.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button