Bărbatul din București care și-a ucis iubita de 28 de ani riscă arestul preventiv. Ce l-a împins să facă gestul extrem

21 mai 2023
593 afișări
Bărbatul din București care și-a ucis iubita de 28 de ani riscă arestul preventiv. Ce l-a împins să facă gestul extrem
Bărbatul din București care și-a ucis iubita de 28 de ani riscă arestul preventiv. Ce l-a împins să facă gestul extrem. Sursa foto: Observator

Bărbatul din Sectorul 4 care și-a ucis iubita și a lăsat-o în locuința sa riscă acum să fie plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce procurorii au cerut asta Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

La o zi după ce s-a predat polițiștilor, bărbatul în vârstă de 32 de ani care și-a ucis iubita la el acasă a fost propus deja pentru arestare preventivă de procurori și urmează să afle decizia judecătorilor în cel mai scurt timp posibil.

Bărbatul din București care și-a ucis iubita de 28 de ani riscă arestul preventiv. Ce l-a împins să facă gestul extrem

Bărbatul și-ar fi omorât iubita în urmă cu două zile și apoi s-ar fi îndreptat cu trenul spre Galați pentru a-și lua zilele. Între timp, acesta s-ar fi răzgândit și ar fi decis să revină în Capitală și să își recunoască fapta. Mai mult, acesta și-a motivat gestul pe seama geloziei pe care o avea față de iubita sa, pe care o suspecta de infidelitate.

După ce a fost reținut și audiat, suspectul va fi adus în fața judecătorilor astăzi pentru a se lua o decizie în cazul arestului preventiv timp de 30 de zile.

Firea geloasă a criminalului a fost confirmată și de mai mulți apropiați, care au spus că în urmă cu câțiva ani i-ar fi ucis câinele tinerei prin asfixiere, lăsându-l încuiat în mașină, pentru ca în cele din urmă să îi pună acesteia câinele mort în fața ușii. Surprinzător, cei doi s-au împăcat între timp.

Cadavrul tinerei a fost descoperit de mama acesteia

Trupul tinerei a fost descoperit de mama acesteia în holul locuinței suspectului, un apartament din Sectorul 4. Speriată, femeia a sunat la 112 însă eforturile au fost în zadar, deoarece tânăra murise cu două zile înainte să fie descoperită.

Necropsia realizată la INML a scos la iveală faptul că tânăra a murit după ce a fost înjunghiată de mai multe ori în diverse locuri de pe corp. Ca urmare, fapta săvârșită de bărbat se încadrează la infracțiunea de omor calificat și îl poate ține în spatele gratiilor până la 20 de ani.

În urma necropsiei s-a dovedit că fata a murit în urma multiplelor lovituri de cuțit pe care le-ar fi primit în mai multe zone ale corpului. Acum, bărbatul riscă să-și petreacă 20 de ani în spatele gratiilor pentru omor calificat.

CITEȘTE ȘI

BREAKING | Explozie la o stație de alimentare cu gaz comprimat (CNG) din Pantelimon. Un om a murit, un altul a fost rănit. Mașina s-a făcut scrum

Un șofer circula în județul Ilfov cu 101 kilometri la oră peste limita legală. Ce pedeapsă a primit bărbatul

Controale de zile (și nopți) mari în Centrul Vechi din București. Polițiștii au căutat droguri, alcool contrafăcut și alte nereguli

Cookies