Bărbatul din București care și-a încuiat iubita în portbagaj și a dat foc mașinii e cercetat pentru tentativă de omor. „Gicuță din Apărători” a fost reținut

07 feb. 2023
263 afișări
Bărbatul din București care și-a încuiat iubita în portbagaj și a dat foc mașinii e cercetat pentru tentativă de omor. „Gicuță din Apărători” a fost reținut
Bărbatul din București care și-a încuiat iubita în portbagaj și a dat foc mașinii e cercetat pentru tentativă de omor. „Gicuță din Apărători” a fost reținut | Sursă foto: Poliția Română

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a anunțat că a fost reținut bărbatul care și-a închis iubita în portbagaj și care a încercat să o omoare. „Gicuță din Apărători” este cercetat pentru tentativă de omor și alte trei infracțiuni.

Bărbatul care și-a închis iubita în portbagaj, reținut de polițiști

În data de 7 februarie 2023 a fost pusă în mișcare acțiunea penală împotriva bărbatului din București ce a încercat să își omoare iubita. Inculpatul este acuzat de următoarele infracțiuni:

  • Tentativă de omor,
  • Lipsire de libertate în mod ilegal,
  • Conducere a unui vehicul fără permis,
  • Conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Procurorii au transmis ce s-a întâmplat în dimineața zilei de 6 februarie 2023, conform probelor avute până la acest moment. În jurul orei 04:40, femeia a fost lipsită de libertate, fiind băgată cu forța în portbagajul mașinii iubitului ei.

Bărbatul a condus vehiculul până când a ajuns pe un teren viran din Sectorul 3, iar acolo a dat foc mașinii cu o brichetă. Femeia se afla încă în portbagaj în momentul în care vehiculul a fost incendiat.

Inculpatul a abandonat autoturismul și a fugit din zonă, fiind depistat la scurt timp, iar victima a fost eliberată din portbagaj de către polițiști, înainte ca flăcările să poată ajunge la ea, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Acum, urmează ca bărbatul să fie dus în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul București. Procurorii vor propune arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările în cauză sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri.

„Gicuță din Apărători”, manelist din București

Bărbatul care a încercat să își omoare iubita este cunoscut sub numele de „Gicuță din Apărători” și este un manelist din București. Cei doi au avut o ceartă în dimineața zilei de 6 februarie 2023, din cauza unei datorii mai vechi.

Deoarece bărbatul era băut și drogat, conflictul a escaladat, iar acesta și-a răpit iubita și a închis-o în portbagaj. Din fericire, aceasta avea telefonul cu ea și a reușit să sune la 112.

Salvatorii au ajuns la timp în locul unde fusese abandonat vehiculul și au reușit să o scoată la timp din mașina în flăcări.

Agresorul a fost găsit de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere București la doar câteva străzi distanță. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că bărbatul avea o alcoolemie de 0,31 mg/l alcool în aerul expirat. De asemenea, în urma verificării cu aparatul drugtest, s-a descoperit și prezența substanțelor interzise în organismul bărbatului.

Cookies