Bărbatul din București care a atacat în trafic un șofer cu o crosă de golf va fi cercetat sub control judiciar

23 iun. 2021
126 afișări
Bărbatul din București care a atacat în trafic un șofer cu o crosă de golf va fi cercetat sub control judiciar

Bărbatul din București care a atacat în trafic un șofer cu o crosă de golf va fi cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Măsura a fost dispusă miercuri de procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 2.

Incidentul s-a petrecut duminică în jurul orei 21:00, pe Șoseaua Colentina, în dreptul unei benzinării din Sectorul 2 al Capitalei, potrivit procurorilor.

„Pe fondul unui conflict spontan, bărbatul cercetat a lovit persoana vătămată în mâna stângă cu un obiect contondent, respectiv o crosă de golf, provocându-i acestuia suferințe fizice, a distrus autoturismul persoanei vătămate marca Dacia Logan, căruia i-a avariat caroseria și i-a spart geamul de la portiera stângă – față, din dreptul șoferului, și a tulburat ordinea și liniștea publică”, au stabilit procurorii, potrivit Digi24.

De asemenea, șoferul care a atacat cu cros de golf a blocat și alți șoferi, deoarece și-a oprit mașina pe banda a doua de circulație, spun procurorii.

Recomandăm și: Bărbatul din București care a atacat în trafic un șofer cu o crosă de golf a fost reținut

Bărbatul din București este cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.

Procurorii precizează că raportat la limitele de pedeapsă ale faptelor pentru care este bărbatul acuzat, singurele măsuri preventive care pot fi luate sunt reținerea, și, respectiv, controlul judiciar.

Partenera agresorului, care se afla în mașină cu acesta în momentul agresiunii, este identificată, dar nu a fost găsită la domiciliu.

Într-un clip nou publicat pe pagina de Facebook a sindicatului Europol, acolo unde au apărut primele imagini de la momentul conflictului, se vede cum femeia, după ce lovește cu piciorul Loganul, merge înapoi în mașina din care coborâse și ia o macetă. Martorii care au asistat la aceste scene, au strigat către ea și doar așa aceasta s-a oprit.

Cookies