Bărbatul care și-a incendiat mătușa în scara unui bloc din Sectorul 6 și-a recunoscut fapta în fața instanței Tribunalului București

14 nov. 2023
4314 Afișari
Bărbatul care și-a incendiat mătușa în scara unui bloc din Sectorul 6 și-a recunoscut fapta în fața instanței Tribunalului București
Bărbatul care și-a incendiat mătușa în scara unui bloc din Sectorul 6 și-a recunoscut fapta în fața instanței Tribunalului București. Sursa foto: captură video Gândul.ro

Bărbatul care și-a omorât mătușa, după ce a incendiat-o în scara unui bloc din Sectorul 6, și-a recunoscut, în cele din urmă, fapta, în fața instanței Tribunalului București.

Explicația este halucinantă, însă nepotul femeii este convins că așa trebuia să procedeze: să o bată și apoi să-i dea foc.

Și-a recunoscut fapta bărbatul care și-a incendiat mătușa în scara unui bloc din Sectorul 6

Inițial, bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost dus la audieri și nu a recunoscut absolut nimic. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vedea clar cum și-a incendiat mătușa, mirosea a benzină și era ars pe picioare, însă a declarat în fața oamenilor legii că nu știe nimic despre crimă, iar în imagini este o altă persoană care seamănă cu el.

Prima dată, individul a fost internat, sub paza agenților, la Spitalul de Psihiatrie „Alexandru Obregia”. Mai apoi, a fost mutat în Arestul Central.

Potrivit informațiilor obținute de Gândul, bărbatul și-a recunoscut fapa, în cele din urmă, în fața instanței Tribunalului București. El a spus că a decis să-și omoare mătușa „pentru că era rea și îl amenința”.

Riscă închisoare pe viață

Individul ar fi povestit că, după ce a murit bunicul din partea tatălui, atât tatăl său, cât și sora acestuia (mătușa pe care a omorât-o), au moștenit apartamentul bătrânului. Locuința a rămas în grija mătușii, care ar fi băgat-o în chirie și nu ar fi împărțit banii obținuți.

Nepotul voia ca mătușa să împartă banii obținuți din chirie cu el, dar și să-l lase să se mute în apartament.

Luni, la data de 6 noiembrie 2023, tânărul a venit la femeie ca să stea de vorbă cu ea. Și-ar fi dorit să o convingă să meargă la un notar, dar avea și un plan de rezervă. Dacă mătușa refuza, intenționa să-i dea foc, din acest motiv avea la el un bidon cu benzină, într-o pungă.

Individul a fost pus sub acuzare pentru omor calificat prin cruzimi și omor cu premeditare, motiv pentru care riscă să fie condamnat la închisoare pe viață.

Cookies