ARHIVA B365

Bărbatul care s-a sinucis la metrou la Universitate era avocatul omului de afaceri Dan Adamescu

Moarte suspectă în cazul unuia dintre avocatii omului de afaceri Dan Adamescu. Cu o zi înainte de percheziţiile făcute de procurori la domiciliul şi la firmele lui Dan Adamescu, avocatul său a murit, după ce a fost lovit de metrou, în staţia de la Universitate, anunţă Digi 24.

Potrivit Realitatea TV, avocatul lui Dan Adamescu s-ar fi sinucis după ce a fost audiat de procurorii DNA.

Poliţiştii au deschis o anchetă, iar principala ipoteză este sinuciderea. Anchetatorii vor analiza imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi îi vor audia pe apropiaţii victimei. Avocatul, în vârstă de 36 de ani, l-a reprezentant pe omul de afaceri în mai multe procese, fiind specializat în dosarele comerciale.

Procurorii fac percheziţii acasă la omul de afaceri Dan Adamescu, dar şi la sediul companiei Astra Asigurări. Procurorii au suspiciuni că Dan Adamescu ar fi oferite mită celor patru judecători pentru a evita intrarea în insolvenţă a firmei sale de construcţii.

Procurorii DNA au suspiciuni că Dan Adamescu le-ar fi oferit mită judecătorilor pentru a scăpa societatea Astra Asigurări de un proces în care i se cerea insolvenţa.

Judecătorii Mircea Moldovan, Ion Stanciu, Elena Rovenţa şi Ciprian Sorin Viziru, toţi de la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VII-a civilă, acuzaţi că primeau bani şi bunuri pentru intervenţii în dosare de insolvenţă, au fost arestaţi preventiv, printr-o decizie luată marţi de Curtea de Apel Bucureşti, la propunerea procurorilor anticorupţie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button