Bărbatul care i-a agresat pe părinţii lui Şerban Huidu, condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare

de:
17 iun. 2014
1 Afișari
Bărbatul care i-a agresat pe părinţii lui Şerban Huidu, condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare

Potrivit decizie instanţei, bărbatul care i-a agresat pe părinţii lui Huidu în restaurantul acestora va trebui să-i plătească lui Florin Huidu, tatăl lui Şerban Huidu, echivalentul în lei al sumei de 25.000 de euro, reprezentând daune morale, şi 10.000 de lei daune materiale. De asemenea, el va trebui să-i achite şi mamei acestuia, Biancu Huidu, echivalentul în lei a sumei de 5.000 de euro, reprezentând morale, şi 5.000 de lei daune materiale, notează realitatea.net.

Din totalul celor şase ani şi patru luni de închisoare, instanţa a dedus perioada în care agresorul a fost arestat, respectiv din 22 iulie 2013, până în prezent.

Părinţii lui Şerban Huidu au fost internaţi, în 22 iulie 2013, la Spitalul de Urgenţă „Bagdasar-Arseni” din Capitală, după ce au fost agresaţi în resturantul propriu de Constantin Andrei Ştefan, tatăl jurnalistului având mai multe plăgi tăiate la faţă, la coloana cervicală şi la o mână, iar mama fiind tratată ambulatoriu.

„Tatăl lui Huidu a fost adus la spital luni (22 iulie – n.r.) la ora 16.30, şi a fost internat cu plăgi tăiate la nivelul feţei, coloanei cervicale şi la deget. Starea lui era gravă, mai ales că avea hemoragie puternică.A fost operat. Acum este stabil, va mai rămâne internat probabil două-trei zile”, declara Anda Mihai, medic chirurgie plastică la „Bagdasar-Arseni”.

Agresiunea a avut loc la terasa din cartierul Berceni care aparţine tatălui lui Șerban Huidu şi soţiei acestuia.

Constantin Andrei Ştefan, în vârstă de 36 de ani, care era client al terasei, a refuzat să achite nota de plată şi s-a luat la ceartă cu patronul Florin Huidu şi cu soţia acestuia. În timpul disputei, clientul, aflat în stare de ebrietate, a pus mâna pe o halbă şi i-a lovit pe cei doi.

Cookies