Bărbatul care demonstrează că niciodată nu-i prea târziu. La 88 de ani s-a dus să dea admiterea la Facultatea de Drept din București

21 iul. 2022
14433 afișări
Bărbatul care demonstrează că niciodată nu-i prea târziu. La 88 de ani s-a dus să dea admiterea la Facultatea de Drept din București
Bărbatul care demonstrează că niciodată nu-i prea târziu. La 88 de ani s-a dus să dea admiterea la Facultatea de Drept din București | Sursă foto: Captură Antena3

Astăzi, 21 iulie 2022, la Facultatea de Drept din București a avut loc examenul de admitere, iar printre tinerii care au mers să-l susțină a fost zărit și un domn la respectabila vârstă de 88 de ani determinat să înceapă facultatea din toamnă.

Cel mai în vârstă candidat la Facultatea de Drept din București are 88 de ani

Admiterea la Facultatea de Drept din București nu-i ușoară, însă absolvenții de liceu pregătiți și determinați s-au prezentat astăzi în număr mare pentru a susține importantul examen.

Pe lângă tinerii ce tocmai au terminat cu examenul de bacalaureat, la admitere s-a prezentat și domnul M. Ghiță, care are vârsta de 88 de ani și este pregătit să devină student din octombrie, conform Antena 3.

Bărbatul consideră că este suficient de pregătit pentru a fi admis la Facultatea de Drept din cadrul Universității București.

Ce o vrea Dumnezeu. M-am pregătit. Istorie știu și eu. Orice m-ar îndrepta pot să răspund. Nu am mai făcut facultate. Ca să vă spun cinstit, am fost orfan și am făcut după posibilitățile mele, a declarat acesta.

Bărbatul vrea să practice avocatura

Chiar dacă mai are de parcurs patru ani de facultate și un examen de barou pentru a putea profesa, bărbatul declară că visul său este de a fi avocat. Spune ca ar reintra în câmpul muncii pentru a putea practica această profesie.

Da, îmi doresc să reintru în câmpul muncii ca avocat. De ce nu? Mă simt bine, sunt sănătos, a declarat candidatul.

Mare parte dintre candidații ce au luat parte la examenul de admitere de astăzi, spun că au vrut de la vârste fragede să facă această facultate. S-au pregătiți temeinic și acum fac primul pas pentru a-și vedea visul împlinit.

Facultatea de Drept din cadrul Universității București are disponibile doar 285 de locuri. Anul acesta, 1251 de candidați s-au luptat pentru un loc, concurența fiind extrem de mare.

Cookies