Bărbatul care a protestat cu porci pe terenul moscheii,noi AMENINȚĂRI:Voi arunca măruntaie de porc

de:
27 aug. 2015
0 Afișari
Bărbatul care a protestat cu porci pe terenul moscheii,noi AMENINȚĂRI:Voi arunca măruntaie de porc

„Zilele următoare voi face un grătar la faţa locului, pentru că am auzit că vin deja utilajele pe teren. Voi face un grătar cu prietenii şi vom mânca nişte fripturi de porc acolo, pentru că deocamdată nu este împrejmuit, nu e nici un semn care să interzică un grătar. Dacă vor împrejmui terenul, am soluţii. Voi face o catapultă. Voi comanda două roabe de măruntaie (organe, „adidaşi” de porc) şi le voi catapulta peste gard, pe teritoriul moscheii. Dacă vor fi jandarmi şi sistemul de represiune va funcţiona în continuare, voi închiria un elicopter şi le voi arunca din elicopter. Dacă vor continua, voi pune organe de porc în betonul care se va turna acolo. Toate le voi face publice, să fie cunoscute de Guvern şi de primul-ministru al Turciei şi politicienii care ne conduc. Dacă vor continua, înseamnă că nu mai respectă cutumele religioase şi se doreşte să se facă altceva: spionaj, contraspionaj, droguri, terorism”, a declarat bucureșteanul pentru site-ul puterea.ro, citat de b1.ro.

Miercuri, bărbatul anunța că va unge zona cu untură de porc: „O să ung asflatul şi pământul cu untură de porc şi cel mai important este că o să-mi fac o catapultă şi o să arunc pe terenul ăsta, în timp ce ei lucrează, cu măruntaie de porc, cu picioare”.

Cătălin Berenghi, patronul cafenelei Krishna Caffe, a început protestele în urmă cu câteva zile, când a lăsat mai mulți porci să pască pe terenul viitoarei moschei, cu scopul de a-l profana. VEZI VIDEO AICI.

Muftiul Iusuf Muurat a reacționat după protestul bărbatului, sustinând că, din punct de vedere ritualic, gestul respectiv este egal cu zero, nu poate fi apreciat drept pangarire. 

Și Biserica Ortodoxă Română a reacționat după protestele bărbatului. Reprezentanții BOR susțin că gestul este regretabil şi denotă lipsă de toleranţă faţă de credinţa şi tradiţia unei comunităţi religioase.

Cookies