Bărbatul care a lovit intenţionat cu maşina un pieton, reţinut! Acuzații de tentativă de omor

de:
20 feb. 2019
1 Afișari
Bărbatul care a lovit intenţionat cu maşina un pieton, reţinut! Acuzații de tentativă de omor

„Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei au efectuat două percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti, care vizează principalul suspect într-un dosar privind comiterea infracţiunii de tentativă de omor”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, în seara de 7 februarie, în jurul orei 20.00, prin apel 112, un bărbat de 39 de ani, angajat în traversare, la culoarea verde a semaforului, la intersecţia str. Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost acroşat de un autoturism, care, după ce l-a lovit, a părăsit locul.

„Din datele rezultate în urma vizionarii imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi a audierii unor martori a rezultat că între pieton şi conducătorul auto a existat un schimb de replici, pe fondul faptului că bărbatul angajat în traversare ar fi lovit cu piciorul autoturismul care nu ii cedase trecerea. La acel moment şoferul ar fi accelerat şi l-a lovit cu intenţie pe pieton, trecând cu roţile peste picioarele acestuia”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Bărbatul de 59 de ani a fost reţinut şi urmează a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

Cookies