Bărbatul care a lovit cu toporul o avocată din Capitală a fost reţinut

de:
18 oct. 2013
1 Afișari
Bărbatul care a lovit cu toporul o avocată din Capitală a fost reţinut

Anchetatorii l-au audiat joi pe bărbatul care a atacat-o pe avocată, acesta recunoscând că a lovit-o de două ori în cap cu un topor. Agresorul a fost reţinut şi în cursul zilei de vineri va fi dus la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Poliţie.

Avocata a fost internată la Spitalul Floreasca, în stare gravă, aceasta având plăgi în zona scalpului şi la membre, a declarat joi seară, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa.

Femeia a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru a i se face o tomografie computerizată, fiind ulterior readusă la Spitalul Floreasca.

Agresorul, în vârstă de 29 de ani, a fost văzut de mai multe persoane în momentul în care a atacat-o pe avocată, iar acestea au sunat imediat la 112.

Bărbatul a fost prins la scurt timp după incident, de poliţişti ai Secţiei 8. Aceştia şi-a recunoscut fapta, dar a refuzat să spună motivul pentru care a atacat-o, au spus surse din Poliţie.

Sursele citate au precizat că avocata se numeşte Cristina Nitu şi are doi copii.

Cookies