Bărbatul care a furat o mașină din parcarea unui mall din București a fost arestat preventiv. Acesta este cercetat pentru tâlhărie calificată

25 sept. 2023
237 Afișari
Bărbatul care a furat o mașină din parcarea unui mall din București a fost arestat preventiv. Acesta este cercetat pentru tâlhărie calificată
Bărbatul care a furat o mașină din parcarea unui mall din București a fost arestat preventiv. Acesta este cercetat pentru tâlhărie calificată. Imagine simbol: Unsplash

Șoferul care a furat o mașină din parcarea unui mall din București a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta a fost urmărit de polițiști pe DN1.

Cum a avut loc urmărirea în trafic

Potrivit unor surse Antena 3 CNN, bărbatul care a furat o mașină din parcarea mall-ului Băneasa a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru fapta comisă.

Reamintim faptul că, pe data de 24 septembrie 2023, un bărbat a furat mașina unei femei, după care a călcat-o pe picior, provocându-i răni care au necesitat îngrijiri medicale.

Victima a fost transportată la Spitalul Elias din București.

După ce i-a fost furată mașina, proprietara a alertat autoritățile, care au pornit în urmărirea bărbatului. Aceștia l-au urmărit pe DN1, între București și Ploiești.

La un moment dat, individul a oprit în fața unui magazin pentru a demonta plăcuțele de înmatriculare ale vehiculului și le-a aruncat. Ulterior, și-a continuat deplasarea pe DN1.

Polițiștii au reușit să îl depisteze și, pentru că bărbatul refuza să oprească, autoritățile au deschis focul și inițial au tras focuri de armă în plan vertical, apoi au tras în roțile mașinii.

După ce a oprit mașina, bărbatul refuza să coboare, așa că polițiștii au fost nevoiți să spargă un geam lateral pentru a-l scoate din autovehicul. Cioburile au produs răni minore, atât suspectului, cât și unuia dintre polițiști.

Șoferul a fost testat atât pentru consum de alcool, cât și pentru consum de substanțe interzise, rezultatele fiind negative.

Bărbatul este cercetat pentru tâlhărie calificată

În cauză, polițiștii Serviciului Furturi de Autovehicule au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Inițial, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, potrivit DGPMB.

Polițiștii continuă cercetările.

Te-ar putea interesa și:

Cookies