Bărbatul care a ameninţat mai mulţi STUDENŢI din BUCUREŞTI cu PISTOLUL a fost identificat VIDEO

de:
20 aug. 2016
0 Afișari
Bărbatul care a ameninţat mai mulţi STUDENŢI din BUCUREŞTI cu PISTOLUL a fost identificat VIDEO

Poliţiştii au aflat că bărbatul are 32 de ani şi locuieşte într-un imobil aflat în faţa căminului studenţesc. Arma pe care a folosit-o nu este însă una letală, ci de tip Airsoft, pentru deținerea căreia nu este nevoie de autorizaţie. Suspectul este audiat la Secţia 10 de Poliţie.

Mai mulţi studenți au depus o plângere la poliţie după ce un individ i-a ameninţat cu un pistol chiar în faţa căminului UNATC din cartierul Vitan din Bucureşti.

Bărbatul susține că pe fondul unei situații de agitație creată de tinerii din fața căminului, a coborât la ei pentru a le spune să se liniștească, moment în care situația a degenerat, s-au lovit între ei, iar el a scos un pistol care s-a dovedit a fi de tip Airsoft. El susține ca a venit cu el descarcăt. Studenții au depus plângere pentru infracțiunile de loviri și alte violențe și de asemenea se mai fac și verificări pentru nerespectarea regimului armelor și muniției și pentru tulburarea ordinii și linistii publice, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Bogdan Ghebaur, potrivit Digi24

Incidentul avut loc puţin după miezul nopţii de joi spre vineri, în faţa căminului Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică, unde mai mulţi studenţi stăteau de vorbă. Un bărbat aflat în zonă s-a arătat deranjat de volumul discuţiei dintre tineri. Agresorul i-a pus arma la tâmplă unui student, deranjat că tinerii făceau gălăgie. Scena a fost înregistrată de camerele de supraveghere.

 

Un individ a venit şi le-a atras atenţia – nu frumos, ci folosind cuvinte triviale şi înjurături – să plece de pe bănci şi să între în cămin. Ei au spus că pleacă, dar el a scos pistolul când s-a adresat lor„, a declarat Tatiana Gheorghe, administratorul căminului UNATC.

După ce i-a ameninţat pe studenţi, bărbatul a plecat, însă la scurt timp s-a întors în faţa căminului. A fost momentul când lucrurile au degenerat. Bărbatul l-ar fi lovit pe unul dintre studenţi, iar unul dintre colegii tânărului a ripostat. Panicaţi, tinerii intră în cămin, iar bărbatul mai rămâne puţin, după care se îndepărtează şi el. Tot incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Cookies