BAZAR

Bărbatul care a agresat o turistă în Mamaia își cere scuze. Ce a spus acesta

Bărbatul susține că regretă ce s-a întâmplat, dar dă vina pe turista care l-ar fi provocat.

„Am fost provocat, am încercat să îi explic, vorbindu-i frumos, dar nici aceasta nu a fost o doamnă. Mi-a înjurat ceea ce am mai de preț pe lumea aceasta și anume familia”, a scris Chatzakis Emmanoil Daniel pe o rețea de socializare, potrivit reporterntv.ro.

CITEȘTE ȘI: Femeie bătută de bodyguarzi, la Mamaia. De ce a fost femeia lovită VIDEO

Redăm integral mesajul postat de bărbat, pe Facebook:

„Încep prin a-mi cere scuze față de femeia respectivă, public. Această „gorilă” țin să vă spun că are un suflet și o familie acasă. Am fost provocat, am încercat să îi explic, vorbindu-i frumos, dar nici aceasta nu a fost o doamnă. Mi-a înjurat ceea ce am mai de preț pe lumea aceasta și anume familia. Nu suntem nici interlopi, nici „țigani jegoși”…suntem oameni muncitori, ne câștigăm pâinea așa cum știm, nu cerșim, nu dăm în cap!
Cât despre presă, nu am cuvinte !! Un amalgam de minciuni!!! Îmi blamează numele și familia în necunoștinta de cauză ! Unde a fost atunci când am reprezentat Romania, prin prisma sportului, în diverse țări?
Mulțumesc tuturor celor care mă susțin, ați fost și sunteți un sprijin puternic moral, fie că sunteți cei care mă cunosc, sau nu. Din suflet vă spun că îmi pare rău pentru acel gest incontrolabil, dar am fost provocat!”, a scris acesta.

Femeia a fost lovită de bărbat pentru că și-a lăsat lucrurile pe plaja Alandala fără să închirieze un şezlong. 

Imaginile au devenit rapid virale pe internet, mii de internauți arătându-se revoltați de situația prin care a trecut aceasta.

Surse din Poliţia Română au declarat, pentru EVZ, că Emanoil Daniel este fiul interlopului Nikos Chatzakis, din Bucureşti. „Este fiul lui Nikos Chatzakis, un interlop din cartierul Crângaşi, din Bucureşti. A fost implicat în mai multe scandaluri între interlopii din cartier”, a declarat pentru EVZ o sursă din Poliţia Română.

În anul 2000, Nikolaos Chatzakis a fost prins în flagrant de către polițiștii de la „Crimă Organizată”, după o acțiune în care aceștia vizau o grupare de recuperatori foarte periculoasă. Acţiunea a fost derulată de poliţiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate. Cei vizați au fost, atunci,  cinci bărbaţi care şantajau şi ameninţau un patron cipriot.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button