Bărbaţii reţinuţi în cazul paznicilor morţi de pe Bulevardul Timişoara, plasaţi sub control judiciar

de:
18 iul. 2018
0 Afișari
Bărbaţii reţinuţi în cazul paznicilor morţi de pe Bulevardul Timişoara, plasaţi sub control judiciar

Tribunalul Bucureşti a decis plasarea lor sub control judiciar, dar este posibil ca decizia să fie contestată, întrucât Parchetul solicitase arestarea preventivă.

Cei doi, care sunt fraţi, sunt acuzaţi de uciderea paznicilor, procurorii începând urmărirea penală a acestora pentru omor şi omor calificat. De asemenea, sunt suspectaţi de uciderea unui alt bărbat, în august 2017, în incinta aceleiaşi fabrici. Procurorii spun că ultimele două victime au fost lovite şi au căzut de la primul nivel al halei, suferind multiple traumatisme care au dus la deces.

Conform unui comunicat transmis marţi de Parchetul Tribunalului Bucureşti, cele două persoane reţinute cu o zi în urmă în dosarul deschis după ce doi paznici au fost găsiţi morţi în incinta unei fabrici de pe bulevardul Timişoara sunt cercetate pentru omor, respectiv omor calificat (asupra a două victime).

Procurorii spun că cei doi bărbaţi sunt acuzaţi de uciderea unui al treilea paznic de la aceeaşi fabrică, în august 2017.

„În noaptea de 13-14.08.2017, în timp ce se aflau în incinta unei fabrici situate pe bulevardul Timişoara din sectorul 6, într-o hală dezafectată, cei doi inculpaţi ar fi exercitat acte de violenţă asupra victimei I.A., agent de pază care îşi desfăşura activitatea la obiectivul menţionat, provocându-i leziuni traumatice cranio-cerebrale – fracturi craniene care au cauzat decesul acesteia”, afirmă anchetatorii.

În noaptea de 15 spre 16 iulie, în incinta aceleiaşi fabrici, la primul nivel al unei hale dezafectate, cei doi inculpaţi ar fi exercitat acte de violenţă asupra victimelor M.M. şi C.M., agenţi de pază, care au provocat căderea acestora la nivelul inferior şi lovirea de plan dur, leziunile suferite (traumatism toracic cu multiple fracturi costale, ruptură de splină, traumatism abdominal, ruptură de parenchim renal, respectiv multiple fracturi costale, hemoperitoneu, fractură de bazin) ducând la decesul victimelor, mai spun procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti.

În ceea ce priveşte fapta din anul 2017, anchetatorii precizează că trupul neînsuflaţit al victimei a fost descoperit la circa o lună de la data semnalării dispariţiei acesteia, iar din cauza stării avansate de putrefacţie nu s-a putut stabili cu certitudine cauza decesului.

Suspecţii sunt doi fraţi din judeţul Vaslui şi sunt tot paznici la aceeaşi fabrică de ciment de pe bulevardul Timişoara.

Cookies