Bărbaţi arestați după ce au ameninţat o persoană care urma să fie martor într-un proces de tentativă de omor

25 aug. 2021
174 Afișari
Bărbaţi arestați după ce au ameninţat o persoană care urma să fie martor într-un proces de tentativă de omor
Bărbaţi arestați după ce au ameninţat o persoană care urma să fie martor într-un proces de tentativă de omor

Trei bărbaţi au fost arestați după ce au ameninţat o persoană care urma să fie martor într-un proces de tentativă de omor. În prezent aceștia sunt cercetați pentru că au vrut să se răzbune în acest dosar controversat.

Incidentul a avut loc recent, iar autoritățile avizate au pus, marţi, în aplicare, două mandate de aducere, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei, influenţarea declaraţiilor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere. Practic, trei bărbați au amenințat o persoană care ar fi trebuit să fie martor într-un dosar de tentativă de omor.

Cei trei bărbați, duși la audieri

Persoanele vizate, au fost depistate şi conduse la audieri în cursul zilei de marți. Autoritățile spune că persoana în cauza a fost amenințată, iar mașina i-a fost distrusă, în încercarea de a-l face să renunțe la declarații.

„În fapt, o persoană a sesizat poliţia cu privire la faptul că a fost ameninţată şi autoturismul i-a fost avariat, în încercarea de a-l determina să ofere, în faţa instanţei,  declaraţii mincinoase în favoarea unui bărbat cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor”, se arată într-un comunicat oficial.

Agresiunea a fost extrem de serioasă, au intrat chiar și în apartamentul său și l-au amenințat

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă, că asupra persoanei în cauză au fost exercitate şi alte presiuni.

Trei bărbaţi au pătruns, la un moment dat, în apartamentul în care se afla, având asupra lor arme albe. Anchetatorii mai spune că ar fi fost exercitate presiuni psihice asupra sa drept răzbunare asupra declaraţiilor date în cazul tentativei de omor.

Cei doi bărbaţi, de 28 şi respectiv 30 de ani, precum şi un al treilea,  de 32 de ani, arestat în altă cauză, au fost audiaţi şi ulterior a fost dispusă măsura reţinerii, urmând a fi prezentaţi în faţa magistraţilor. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, mai anunță poliția. De asemenea, se pare că acţiunea a benefiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi al Brigăzii Rutiere.

Cookies