ARHIVA B365

Bărbat tâlhărit de o femeie, după ce a fost invitat la cafea în Bucureşti

La data de 8 februarie a.c., poliţiştii Capitalei au fost sesizaţi de către un bărbat, în vârstă de 46 de ani, cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, în timp ce se afla într-un parc din sectorul 3, a fost abordat de către o femeie necunoscută, care i-a spus că doreşte să bea o cafea împreună, iar după consumarea băuturii i s-a făcut rău iar când şi-a revenit a constatat lipsa unei verighete de la mână, a unui rucsac şi a unui telefon mobil.

În urma investigaţiilor efectuate a fost identificată şi depistată o femeie, în sarcina căreia a fost reţinută săvârşirea faptei reclamate, aceasta oferind victimei un pahar de cafea în care, în prealabil, a introdus mai multe substanţe somnifere, după care i-a sustras mai multe bunuri, bănuita fiind condusă pentru audieri la sediul Secţiei 12 Poliţie.

Prejudiciul creat prin săvârşirea faptei, estimat la 800 de lei, a fost recuperat parţial şi restituit persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu cea în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentată magistraţilor.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button