ARHIVA B365

Bărbatul suspectat de răpirea și violul jurnalistei, prins de polițiști

Bărbatul suspectat că a violat o jurnalistă de la un cunoscut post de radio din Capitală, marţi după-amiază, în apropierea Lacului Floreasca, a fost prins şi dus la secţia 4 de Poliţie. După audieri maraton, suspectul a fost reţinut joi dimineaţa. 

Suspectul a fost reţinut şi este bănuit că vinerea trecută ar fi încercat să violeze o altă tânără în liftul unui bloc din Capitală, dar în final s-a mulţumit să-i fure telefonul.  Şi în acest caz bărbatul era înarmat cu un cuţit şi a acţionat sub ameninţarea lui.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seară, că a fost informat telefonic de ministrul de Interne, Radu Stroe, cu privire la existenţa unui suspect în cazul jurnalistei care a reclamat că a fos violată marţi, în Capitală, de un bărbat care a ameninţat-o cu un cuţit în plină stradă. Ponta a arătat că dacă în urma identificării suspectul se dovedeşte a fi autorul faptei, Poliţia trebuie felicitată pentru operativitate.

O jurnalistă în vârstă de 23 de ani de la post de radio Europa FM a făcut plângere la Poliţie că a fost violată, marţi după-amiază, în zona Lacului Floreasca, de un bărbat care a ameninţat-o cu un cuţit în plină stradă.

Potrivit reprezentanţilor postului de radio, jurnalista a fost agresată pe un bulevard central al Capitalei, între zona Perla şi Lacul Floreasca, bărbatul ameninţând-o cu un cuţit, în zona feţei, că îşi va pierde ochiul dacă strigă după ajutor.

„Deşi colega noastră plângea, era în mod evident ameninţată şi a fost împinsă sute de metri, nimeni nu a intervenit sau sunat la numărul de urgenţă 112”, se arată într-un comunicat al postului de radio la care lucrează victima.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button