Bărbat sechestrat, bătut și tâlhărit de prostituate-maseuze, în București

de:
27 feb. 2013
3 Afișari
Bărbat sechestrat, bătut și tâlhărit de prostituate-maseuze, în București

Din verificările efectuate de poliţiştii bucureşteni a reieşit faptul că, în cursul zilei de 26 februarie a.c., în jurul orelor 16:30, bărbatul s-ar fi deplasat la o garsonieră situată în sectorul 1, unde ar funcţiona un salon de masaj, cu scopul de a întreţine relaţii sexuale contra unei sume de bani.

La scurt timp după ce a ajuns în locaţie şi după ce ar fi purtat mai multe conversaţii cu cele trei femei prezente în imobil, cel în cauză s-ar fi răzgândit şi ar fi dorit să plece.

Continuând cercetările, poliţiştii bucureşteni au mai stabilit şi faptul că, în acel moment, două dintre suspecte s-ar fi interpus între el şi uşa de acces pe care în prealabil o încuiaseră şi i-ar fi solicitat suma de 300 de lei, drept taxă pentru timpul acordat.

În momentul în care bărbatul le-ar fi spus acestora că nu deţine suma de bani solicitată, cele două femei l-ar fi lovit şi zgâriat, după care, în timp ce una dintre acestea îl ţinea de mâini, cealaltă i-ar fi sustras din buzunare telefonul mobil, cheile autoturismului şi portofelul în care se afla suma de 50 de lei, carduri bancare şi acte personale.

Din verificările efectuate de către judiciariştii bucureşteni a mai rezultat şi faptul că una dintre suspecte a scos din portofel banii şi, observând cardurile, i-ar fi solicitat bărbatului să se deplaseze la un bancomat de unde să obţină suma solicitată.

În schimbul banilor, aceasta ar fi urmat să-i restituie cartea de identitate şi certificatul de înmatriculare a maşinii, documente pe care suspecta le-ar fi reţinut drept garanţie, restul bunurilor fiind restituite pe loc bărbatului.

Imediat după ce a părăsit imobilul respectiv, partea vătămată a anunţat Poliţia prin intermediul apelului unic de urgenţă 112.

Deplasându-se cu operativitate, poliţiştii le-au depistat pe cele trei femei în locaţia indicată de către partea vătămată, iar la efectuarea controlului corporal, asupra uneia dintre acestea au fost găsite actele sustrase.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, cercetările fiind continuate de poliţiştii bucureşteni, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie, lipsire de libertate în mod ilegal şi şantaj, cu două dintre suspecte în stare de reţinere, acestea urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cu propunere de arestare preventivă.

Cookies